Szilágyi István és felesége elégette pénzüket, nehéz helyzetben vannak

Forrás: RTL Klub -
szilágyi istván pénz színművész tűz számlák szegénység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta anyagi és egészségügyi gondokkal küszködik Szilágyi István színművész. Az ünnepek sem hoztak számukra megnyugvást, véletlenül tűzre dobták a számlákra szánt pénzüket. 

Nincs könnyű helyzetben Szilágyi István színművész és felesége. Az ország Lópici Gáspárja régóta egészségügyi és anyagi gondokkal küzd, és az ünnepek alatt sem nyugodhattak meg.

A színművész és felesége, Humenyánszky Jolán szobrászművész egy omladozó házban élnek, amelyet csak nehézségek árán tudnak fenntartani. 25 millió forintos hiteltartozásuk pedig felemészti szinte minden pénzüket.

Szilágyi Istvánék eltüzelték a pénzüket Forrás: RTL Klub

„Évek óta ugyanaz a nóta, bár sokan próbálnak segíteni, így is csak tengődünk” – mondta a Blikknek Szilágyi, aki néha még a szemetet is eltüzeli azért, hogy fel tudják fűteni a házukat.

„Azt a keveset is elvesztettük, amink van. A feleségem egy kockás füzetben vezeti a kiadásainkat, és a lapok közé berakott hetvenezer forintot és a számlákat, hogy majd onnét fizetjük ki a dolgokat. Azonban a füzet elkeveredett, valamelyikünk a tűzre dobta a pénzzel együtt. Erre mondják, hogy a szegény embert még az ág is húzza” – mesélte a színművész a könnyeivel küszködve. Unokájuk is megszakított velük minden kapcsolatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.