Évek óta anyagi és egészségügyi gondokkal küszködik Szilágyi István színművész. Az ünnepek sem hoztak számukra megnyugvást, véletlenül tűzre dobták a számlákra szánt pénzüket. 

Nincs könnyű helyzetben Szilágyi István színművész és felesége. Az ország Lópici Gáspárja régóta egészségügyi és anyagi gondokkal küzd, és az ünnepek alatt sem nyugodhattak meg. 

A színművész és felesége, Humenyánszky Jolán szobrászművész egy omladozó házban élnek, amelyet csak nehézségek árán tudnak fenntartani. 25 millió forintos hiteltartozásuk pedig felemészti szinte minden pénzüket. 

Szilágyi Istvánék eltüzelték a pénzüketForrás: RTL Klub

„Évek óta ugyanaz a nóta, bár sokan próbálnak segíteni, így is csak tengődünk” – mondta a Blikknek Szilágyi, aki néha még a szemetet is eltüzeli azért, hogy fel tudják fűteni a házukat. 

„Azt a keveset is elvesztettük, amink van. A feleségem egy kockás füzetben vezeti a kiadásainkat, és a lapok közé berakott hetvenezer forintot és a számlákat, hogy majd onnét fizetjük ki a dolgokat. Azonban a füzet elkeveredett, valamelyikünk a tűzre dobta a pénzzel együtt. Erre mondják, hogy a szegény embert még az ág is húzza” – mesélte a színművész a könnyeivel küszködve. Unokájuk is megszakított velük minden kapcsolatot.