Rubos Friderika egyből tudta, ki Tenya új szerelme: régóta sejtette, hogy van köztük valami

Forrás: fridike1919/Instagram -
Pintér Tibor szerelem szakítás Rubos Frida Ilyés Jenifer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubos Friderika elárulta, letaglózta a hír, hogy Pintér Tibornak barátnője van. Az új kedves személye azonban egyáltalán nem lepte meg, régóta sejtette, hogy van valami exe és Ilyés Jenifer között.

Pár napja robbant a hír, miszerint új barátnője van Pintér Tibornak. A színész kolléganőjével, az X-Faktorból is ismert Ilyés Jeniferrel jár. A Ripost most megkereste Rubos Friderikát, akivel alig egy hónapja szakított Tenya. Kiderült, a lányt letaglózta, hogy exe ilyen gyorsan továbblépett, az azonban egyáltalán nem lepte meg, hogy ki a szerencsés választott. Frida állítja, korábban is sejtette, hogy van valami Jenifer és Tenya között. Már bánja, hogy nem hallgatott a női megérzésére.

Szilveszter másnapján tudtam meg, hogy Tenyának van valakije, és nem tagadom, eléggé mélyen érintett. Perceken át nem is tudtam megszólalni, csak bámultam a telefonomat, és azon gondolkodtam, hogy amit látok, az a valóság-e, vagy csak valami gonosz vicc... Aztán rájöttem, hogy Tenyának könnyen megy a továbblépés. Azt gondolom, ő már jó ideje tervezte a szakítást.”

Rubos Friderika nem lepődött meg, hogy ki Tenya új szerelme Forrás: fridike1919/Instagram
Félmeztelen fotóval köszöntötte az új évet Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-felmeztelen-fotoval-koszontotte-az-uj-evet-mihalik-eniko.htmlMihalik Enikő egy félmeztelen fotóval lepte meg követőit az új esztendő alkalmából. TV + Sztárok--A Tankcsapda nagy rajongója volt az M3-ason elgázolt lány: gyászol a zenekarhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-a-tankcsapda-nagy-rajongoja-volt-az-m3-ason-elgazolt-lany-gyaszol-a-zenekar.htmlJanuár másodikán gázoltak el egy fiatal lányt az M3-ason. Mint kiderült, a Tankcsapda nagy rajongója volt, a zenekar Facebook-oldalán emlékezett meg a hihetetlen veszteségről. TV + Sztárok--Így néz ki Pippa Middleton bikinis teste 11 héttel a szülés után: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-igy-nez-ki-pippa-middleton-bikinis-teste-11-hettel-a-szules-utan.htmlPippa Middleton bikinis fotóján ámul az internet népe: Katalin hercegnő testvéréről nem mondanánk meg, hogy 11 hete szült.TV + Sztárok--Kudlik Júlia szakított a médiával: már tévét sem nézhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-kudlik-julia-szakitott-a-mediaval-mar-tevet-sem-nez.htmlKudlik Júlia évtizedekig volt látható a képernyőn, távozása óta azonban teljesen visszavonult. Kiderült, mivel foglalkozik mostanában az egykori műsorvezető. TV + SztárokOrigoMadeirai turisták fényesre dörzsölték Cristiano Ronaldo szobrának nemi szervét - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-madeirai-turistak-fenyesre-dorzsoltek-cristiano-ronaldo-szobranak-nemi-szervet.htmlTuristák fényesre dörzsölgették Cristiano Ronaldo szobrának nemi szervét. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó elfogadta férje második szerelmét, vagyis a focithttp://www.life.hu/sztarok/20190103-pecsi-ildiko-elfogadta-ferje-masodik-szerelmet-vagyis-a-focit.htmlPécsi Ildikó és férje már 50 éve kitartanak egymás mellett, még úgy is, hogy a kapcsolatukban más szerelmek is szerepet kaptak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.