Rubos Friderika elárulta, letaglózta a hír, hogy Pintér Tibornak barátnője van. Az új kedves személye azonban egyáltalán nem lepte meg, régóta sejtette, hogy van valami exe és Ilyés Jenifer között.

Pár napja robbant a hír, miszerint új barátnője van Pintér Tibornak. A színész kolléganőjével, az X-Faktorból is ismert Ilyés Jeniferrel jár. A Ripost most megkereste Rubos Friderikát, akivel alig egy hónapja szakított Tenya. Kiderült, a lányt letaglózta, hogy exe ilyen gyorsan továbblépett, az azonban egyáltalán nem lepte meg, hogy ki a szerencsés választott. Frida állítja, korábban is sejtette, hogy van valami Jenifer és Tenya között. Már bánja, hogy nem hallgatott a női megérzésére.

Szilveszter másnapján tudtam meg, hogy Tenyának van valakije, és nem tagadom, eléggé mélyen érintett. Perceken át nem is tudtam megszólalni, csak bámultam a telefonomat, és azon gondolkodtam, hogy amit látok, az a valóság-e, vagy csak valami gonosz vicc... Aztán rájöttem, hogy Tenyának könnyen megy a továbblépés. Azt gondolom, ő már jó ideje tervezte a szakítást.”

Rubos Friderika nem lepődött meg, hogy ki Tenya új szerelmeForrás: fridike1919/Instagram