Kudlik Júlia szakított a médiával: már tévét sem néz

Forrás: TV2 -
műsorvezető média tévé Kudlik Júlia népzene
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kudlik Júlia évtizedekig volt látható a képernyőn, távozása óta azonban teljesen visszavonult. Kiderült, mivel foglalkozik mostanában az egykori műsorvezető. 

Kudlik Júliáért rengetegen rajongtak annak idején, és máig élénken él az emberek emlékezetében, pedig sok-sok éve már, hogy visszavonult. A legendás műsorvezető több produkciónak is háziasszonya volt egykor, olyanoknak, mint a Delta, a Fölszállott a páva és az Aranypáva, melyet hamarosan újra láthatunk a tévében. Az 1973-as első elődöntőben Kudlik Júlia még dalra is fakadt, erről szerette volna megkérdezni a Bors az egykori műsorvezetőt, de kiderült, hogy Kudlik Júlia már szakított a médiával.

Kudlik Júlia már tévét sem néz Forrás: TV2

Végeztem a médiával, befejeztem mindenfajta nyilvános szereplést. Nem szeretnék nyilatkozni” – mondta határozottan. Kiderült, hogy

a műsorvezető a volt kollégáival sem tartja a kapcsolatot, még televíziót sem néz.

A népzenével azonban nem szakított: a világhírű népdalénekes, Szvorák Katalinnal szoktak előadást tartani és énekelni, még közös lemezük is megjelent. Kudlik Júlia másik szenvedélye pedig a foltvarrás, csak ezekkel foglalkozik mostanában.

Latexruhában pózol Pásztor Anna - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-latexruhaban-pozol-pasztor-anna.htmlPásztor Anna latexruhában feszít a közösségi oldalára feltöltött friss fotóján. TV + Sztárok--Peller Károlynak ismét a zaklatójától kell tartaniahttp://www.life.hu/sztarok/20190103-peller-karolynak-ismet-zaklatojatol-kell-tartania.htmlEgy autó döntötte ki az Operettszínház művészének, Peller Károlynak a kerítését. Most újra tartania kell a zaklatójától, aki egyszer már a kertjébe is bemászott. TV + Sztárok--Pintér Tibor elmondta, hogy miért a fiatalabb nők érdeklikhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-pinter-tibor-elmondta-hogy-miert-a-fiatalabb-nok-erdeklik.htmlNagy változások történnek Pintér Tibor életében. Szakított Fridával, most új barátnője van, majd új otthonba is költözött. Most pedig azt is elárulta, hogy miért a fiatalabb lányok között vadászgat. TV + SztárokOrigoNyulat fogadott örökbe MC Hawer és fiatal barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190103-nyulat-fogadott-orokbe-mc-hawer-es-fiatal-baratnoje.htmlMC Hawer és fiatal barátnője egy nyulat fogadtak örökbe. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia lett az év médiaszemélyisége 2018-banhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-liptai-claudia-lett-az-ev-mediaszemelyisege-2018ban.htmlLiptai Claudia kapta az év médiaszemélyisége díjat 2018-ban. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher kislánya az Instagram-oldalán köszöntötte édesapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190103-michael-schumacher-kislanya-instagram-oldalan-koszontotte-edesapjat.htmlGina Schumacher az Instagram-oldalán köszöntötte édesapját születésnapja alkalmából. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.