A szájukból etetik a farkasaikat ezek a nők - Videó

videó etetés farkas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyers hússal a szájából eteti két nő a farkasait, hogy szorosabb kötelék alakuljon ki köztük és az állatok között. 

Kína legújabb online hírességeivé váltak azok a fiatal nők, akik a szájukba tett falattal etetik a farkasaikat. A 20 éves Zhou Xinyue és Li Zexi összesen 13 farkast látnak el táplálékkal, és azért etetik őket a szájukból, hogy erősebb érzelmi köteléket alakíthassanak ki az állatokkal, akik végül filmekben és különböző tévéműsorokban kapnak szerepeket.

Időjárás: esős, borús időre kell számítanunkhttp://www.life.hu/news/20190116--idojaras-esos-borus-idore-kell-szamitanunk.htmlSzelet, esőt és havas esőt is tartogat az időjárás még a hétre, és sajnos a hétvége sem lesz kellemes. News--Felugrott a krokodil a 2,5 méteres falra, majd megette indonéz gondozójáthttp://www.life.hu/news/20190115-felugrott-a-krokodil-a-25-meteres-falra-majd-megette-indonez-gondozojat.htmlDeasy Tuwo mindössze 44 éves volt. A tudósnő épp egy 5 méteres krokodilt etetett, amikor az felugrott a 2,5 méteres elválasztó falra, majd berántotta magával. News--Noah, a 2030-ból visszatért időutazó elmondja, mit várhatunk 2019-benhttp://www.life.hu/news/20190115-noah-a-2030bol-visszatert-idoutazo-elmondja-mit-varhatunk-2019ben.htmlUfóészleléseket és robotszemeket is jósolt a magát Noah-nak nevező férfi, aki vallja: 2030-ból tért vissza a jelenbe, hogy elmondja, mi várható a jövőben. NewsOrigoLélegzetelállító videó készült a Marsrólhttp://www.life.hu/news/20190115-lelegzetelallito-video-keszult-a-marsrol.htmlEgyetlen videóvá fűzték össze azokat a felvételeket, amelyek az elmúlt 15 évben készültek a Marsról. NewsOrigoVizeletterápiás csoportok jelentek meg a Facebookon (18+)http://www.life.hu/news/20190115-vizeletterapias-csoportok-jelentek-meg-a-facebookon.htmlEgyre többen terjesztik a közösségi oldalakon az úgynevezett vizeletterápia pozitív hatásait. News--Januárban látható az utolsó teljes holdfogyatkozás: 3 évig nem lesz ilyenhttp://www.life.hu/news/20190115-januarban-lathato-az-utolso-teljes-holdfogyatkozas-3-evig-nem-lesz-ilyen.htmlTeljes holdfogyatkozás lesz január 21-ére virradóra Európa és Afrika nagy részén. A következő ilyenre 3 évet kell várni. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.