Fiatal háttértáncosába szerelmes Celine Dion

Forrás: Getty Images -
táncos szerelem háttértáncos korkülönbség Celine Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Celine Dion ismét fiatal háttértáncosával múlatta az időt. Azt beszélik, több van közöttük barátságnál.

Celine Dionnak 2016-ban hosszú betegség után hunyt el a férje, René Angelil. Az énekesnő a tragédia után teljesen összetört, de szerencsére azóta sikerült összeszednie magát és ma már újra jól van. Az utóbbi időben egyre többet mutatkozik fiatal háttértáncosa, a 34 éves Pepe Munoz társaságában. Bár a páros állítja, hogy csupán barátok, sokan arról suttognak, ennél több van közöttük.

Legutóbb például a párizsi divathéten jelentek meg és igen jól érezték magukat, szinte végignevetgélték az eseményt – számolt be róla a HELLO magazin.

Celine Dion és Pepe Munoz Forrás: Getty Images/(c) Marc Piasecki/Marc Piasecki
Ezek a sztárok borzalmasan csókolnak: Bradley Coopert és James Francót sem dicsértékhttp://www.life.hu/sztarok/20190123-ezek-a-sztarok-borzalmasan-csokolnak-bradley-coopert-es-james-francot-sem-dicsertek.htmlAz alábbi férfiak kisugárzása, megjelenése és színészi játéka megannyi nő szívét megdobogtatták. Ők irigykedve nézték a sztárok filmbéli partnereit, és képzelték előszeretettel magukat a helyükbe. Sajnos azonban csalódást kell okoznunk, ugyanis a színésznők nem nyilatkoztak elismerően az alábbi sztárok csókolózási képességeiről. Volt, aki undorítónak nevezte partnere technikáját, másnak pedig a rémálmaiban jön elő a filmbéli csókcsata. TV + SztárokOrigoSokat változtak a ValóVilág lányai: így néztek ki egykor és így néznek ki mosthttp://www.life.hu/sztarok/20190123-sokat-valtoztak-a-valovilag-lanyai-igy-neztek-ki-egykor-es-igy-neznek-ki-most.htmlA beköltözés óta rengeteget változtak a villa lányai. Egyértelmű, hogy a hétköznapokban nem fordítanak olyan nagy figyelmet a megjelenésükre, elhagyták a sminkelést és olykor fel sem öltöznek, csupán egy köntösben flangálnak egész nap. Kikerültek a póthajak, kihullottak a műszempillák, és a műkörmök is letöredeztek. Ezek helyét a mozgásszegény életmód miatt néhány plusz kiló vette át. Nézd meg, hogy néztek ki a beköltözéskor, és hogy néznek ki most. TV + SztárokOrigoMichael Jackson állítólag kézjelekkel üzent, ha szexet akart (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190123-michael-jackson-allitolag-kezjelekkel-uzent-ha-szexet-akart.htmlMichael Jackson két új állítólagos áldozata vallott, egyikük elárulta, Jackson titkos kézjeleket tanított neki, hogy tudja, mikor akar szexet az énekes. TV + Sztárok--Szakadt bugyiban kapták le Jennifer Garnerthttp://www.life.hu/sztarok/20190123-szakadt-bugyiban-kaptak-le-jennifer-garnert.htmlJennifer Garner ezúttal is megvillantotta humoros oldalát a közösségi oldalon: még abból a kínos fotójából is képes volt viccet csinálni, amelyen jól látszik, hogy szakadt bugyit visel. TV + Sztárok--ValóVilág 9: VV Adri hatalmasat esett a villában – videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190123-valovilag-9-vv-adri-hatalmasat-esett-a-villaban.htmlVV Adri hozta a formáját: a visszatérése utáni bulin leesett egy székről. TV + SztárokOrigoVV Reni részegen bevallotta: azon gondolkozik, hogy feladja a játékothttp://www.life.hu/sztarok/20190123-vv-reni-reszegen-bevallotta-azon-gondolkozik-hogy-feladja-a-jatekot.htmlEgyre nagyobb a feszültség a ValóVilág 9 játékosainak körében. VV Adri párbajgyőzelmének buliján ittasan arról vallott Reni, hogy azon gondolkozik, feladja a játékot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.