Szellemeknek hiszik az elhagyatott orosz strandon feltűnt családot

Forrás: Google -
fotó strand orosz család Google Maps
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elhagyatott orosz strand első ránézésre jelentéktelennek tűnik, de ha közelebbről megnézzük, észrevehetünk egy nyugtalanító részletet a Google Maps felvételén.

A Google Maps Street View felhasználói szúrtak ki egy hátborzongató részletet egy elhagyatott orosz strandról készült felvételen. Első ránézésre nem látszik semmi különös a napernyőkkel borított fövenyen, de közelebbről megnézve nyugtalanító dolgot fedezhetünk fel.

Erről az oldalról nem látszik semmi különös Forrás: Google

A felvétel ugyanis a kihalt strandon megörökített egy nőt, aki két kisgyerekkel – feltehetően a gyermekeivel – játszik. Ezzel még nem is lenne semmi baj, de a felhasználók ráközelítettek a családra, akik eléggé átlátszóak. Persze az emberek egy része szellemeknek hiszi a családot, míg mások szerint csak hiba történt a felvétel során – írja a Mirror.

Szellemeknek hiszik a család tagjait Forrás: Google

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.