VV Mici félmeztelenül szaunázott - Fotó

mell szauna VV Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Mici szinte fedetlenül mutatta meg idomait a követőinek: félmeztelenül szaunázott, és erről fotót is posztolt. 

VV Mici úgy döntött, hogy a szaunázás kifejezetten kellemes élmény lesz ebben az időben, és hogy a rajongói is élvezzék, kirakott magáról egy fotót. Természetesen nem akármilyen képet mutatott magáról, hanem egy félmeztelent, hatalmas melleit pedig csak a haja takarta. „Ilyen hidegben a legjobb dolog szaunázni" – írta Mici. A követői pedig nagyon értékelték a képet, habár sokan megjegyezték, meglehetősen természetellenes pózt vett fel a ValóVilág egykori játékosa.

Oszter Sándor újra bíróság elé áll a befolyással üzérkedés miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190206-oszter-sandor-ujra-birosag-ele-all-a-befolyassal-uzerkedes-miatt.htmlÚjra bíróság elé kell állnia Oszter Sándornak a befolyással üzérkedés ügyében. Ugyan tavaly júniusban felmentő ítéletet kapott, de hamarosan másodfokon folytatódhat a tárgyalás. TV + Sztárok--Axl Rose plasztikával harcol az öregedés ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20190206-axl-rose-plasztikaval-harcol-az-oregedes-ellen.htmlAxl Rose sem tud méltósággal megöregedni: betöltötte az 57. életévét, de arca lehetetlenül sima és nem áll jól neki, TV + Sztárok--Borbás Marcsi reagált a házassági válságáról szóló pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20190206-borbas-marcsi-reagalt-a-hazassagi-valsagarol-szolo-pletykakra.htmlBorbás Marcsi házasságáról csúnya pletykák kaptak szárnyra annak ellenére, hogy a műsorvezető soha nem nyilatkozik magánéletéről. Reagált a híresztelésre. TV + SztárokOrigoSári Évi megmutatta, milyen, amikor teljesen átváltozik egy szerep kedvéérthttp://www.life.hu/sztarok/20190206-sari-evi-megmutatta-milyen-amikor-teljesen-atvaltozik-egy-szerep-kedveert.htmlÁltalában szőke hajjal láthatjuk a színésznő-énekesnő Sári Évit. Most azonban megmutatta, milyen, amikor teljesen átváltozik egy szerep kedvéért. Te felismernéd így? TV + SztárokOrigoKitartanak a szponzorok Curtis melletthttp://www.life.hu/sztarok/20190206-kitartanak-a-szponzorok-curtis-mellett-elvono.htmlKitartanak a szponzorok az elvonón gyógyuló Curtis mellett. TV + Sztárok--Liptai Claudia újra a cukrászattal foglalkozik most, hogy nem tévézikhttp://www.life.hu/sztarok/20190206-liptai-claudia-ujra-a-cukraszattal-foglalkozik-most-hogy-nem-tevezik.htmlLiptai Claudia élete teljesen másként zajlik, hiszen a tévé már nincs képben. Elárulta, mivel tölti az idejét most. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.