Curtis külön szobában várta a koncertet, hogy ne essen kísértésbe

Forrás: Facebook / Curtis -
szoba alkohol koncert Dorge Rostand Kouemaha Curtis drogfüggő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtartotta a rehabilitációja utáni első koncertjét Curtis. Kiderült: a fellépés előtt külön szobában várakozhatott, hogy véletlenül se essen kísértésbe az alkoholfogyasztást illetően. 

Megtartotta első koncertjét Curtis, miután kijött a rehabilitációról. A Bors úgy tudja, hogy külön szobában készülődhetett a Dürer kertben tartott Legends buli előtt, hogy véletlenül se essen kísértésbe.

Curtis túl van első koncertjén Forrás: Facebook / Curtis

„Egy percig nem kételkedtem benne, hogy Atika eljön, szeretne visszatérni, ennek semmi akadálya nem volt, mivel előttem soha nem fogyasztott kábítószert. Hiányolta a rajongóit, és persze a tisztítókúra után is kell neki a bevétel. Külön szobát kapott tőlünk, hogy még véletlenül se essen kísértésbe, ha itt megiszunk egy-egy pohár italt, ugyanis úgy tudom, annak is hátat fordított. Mindannyian óvni akartuk, és segíteni abba, hogy minél gyorsabban túl legyen ezen a nehéz időszakon” – mesélte a lapnak Young G, aki szervezőként is közreműködött.

A lap szerint a félórás koncertet végigénekelte a közönség, óriási volt a hangulat. A dalok között pedig Curtis őszintén beszélt velük a nehézségekről.

Zámbó Jimmy a túlvilágról üzent rajongóinak az idei emlékkoncertenhttp://www.life.hu/sztarok/20190225-zambo-jimmy-a-tulvilagrol-uzent-rajongoinak-az-idei-emlekkoncerten.htmlKülönleges dolgot kaptak ajándékba a nézők a Zámbó Jimmy-emlékesten. Régi hangfelvételek segítségével az elhunyt énekes üzenetet küldött rajongóinak. TV + Sztárok--Kiszel Tünde és Cicciolina hasonló fotókat oszt meg az Instagramonhttp://www.life.hu/sztarok/20190225-kiszel-tunde-es-cicciolina-hasonlo-fotokat-oszt-meg-az-instagramon.htmlKiszel Tünde és Cicciolina is ugyanolyan fotókkal próbálják elnyerni a rajongóik tetszését: filterekkel csábítanak. TV + SztárokOrigoFergeteges bulin mulattak a sztárok az Oscar-gála után: galériahttp://www.life.hu/sztarok/20190225-fergeteges-bulin-mulattak-a-sztarok-az-oscargala-utan-galeria.htmlA legtöbb híresség az Oscar-díjátadó után átvette estélyi ruháját, és indult bulizni a többi sztárral. Ám nemcsak a hivatalos gálán, hanem itt is készültek fotók, így láthatjuk, hogyan ünnepeltek a legnagyobbak. TV + Sztárok--Gáspár Győző gyászol: meghalt a bácsikájahttp://www.life.hu/sztarok/20190225-gaspar-gyozo-gyaszol-meghalt-bacsikaja.htmlGáspár Győző elvesztette egy szerettét. Fájdalmáról Facebook-oldalán osztott meg egy bejegyzést. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu47 évesen is bombaformában van Thalía: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190225-47-evesen-is-bomba-formaban-van-thalia.htmlBombaformában van a Rosalinda egykori sztárja, a most 47 éves Thalía. TV + Sztárok--Oscar 2019: Lady Gaga örömében sírva fakadt a színfalak mögött – fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190225-oscar-2019-lady-gaga-oromeben-sirva-fakadt-a-szinfalak-mogott.htmlLady Gaga alig tudta feldolgozni, hogy Oscar-díjat vehetett át: az örömtől szinte összeomlott a színfalak mögött. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.