Gáspár Győző gyászol: meghalt a bácsikája

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
halál gyász Gáspár Győző Győzike
Gáspár Győző elvesztette egy szerettét. Fájdalmáról Facebook-oldalán osztott meg egy bejegyzést.

Gáspár Győző fontos embert veszített el, fájdalmáról a rajongóit is tudatta. Győzike a bácsikáját veszítette el, erről pedig Facebook-oldalán számolt be.

Győzike gyászol Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Sírva búcsúzunk egymástól, s ha igazi a szereteted, ez egy jó sírás.

Ripost„Az elengedés azt jelenti, hogy hagyom őt szabadon repülni, szállni, a maga útján – abban a biztos reményben, hogy visszatalál majd hozzám. De amíg nincs itt, mindig hiányzik. És fáj”

47 évesen is bombaformában van Thalía: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190225-47-evesen-is-bomba-formaban-van-thalia.htmlBombaformában van a Rosalinda egykori sztárja, a most 47 éves Thalía. TV + Sztárok--Oscar 2019: Lady Gaga örömében sírva fakadt a színfalak mögött – fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190225-oscar-2019-lady-gaga-oromeben-sirva-fakadt-a-szinfalak-mogott.htmlLady Gaga alig tudta feldolgozni, hogy Oscar-díjat vehetett át: az örömtől szinte összeomlott a színfalak mögött. TV + Sztárok--A kínai hírügynökség új hírolvasója nem is ember - megdöbbentő a hasonlósághttp://www.life.hu/sztarok/20190225-a-kinai-hirugynokseg-uj-hirolvasoja-nem-is-ember-megdobbento-a-hasonlosag.htmlÚj hírolvasót mutatott be a kínai állami hírügynökség Xin Xiaomeng személyében. Első és második ránézésre is csak kevesen gondolnák róla, hogy a valóságban nem is ember, hanem a mesterséges intelligencia technológiájával működik. TV + Sztárok--Pintér Tibor exe, Rubos Frida megmutatta új szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20190225-pinter-tibor-exe-rubos-frida-megmutatta-uj-szerelmet.htmlMiután megnyerték A legbátrabb páros című műsort, szakított Pintér Tibor és kedvese, Rubos Frida. Tenya hamar megtalálta a szerelmet Ilyés Jenifer személyében, most pedig úgy tűnik, hogy Frida oldalán is újra van egy férfi. TV + Sztárok--Ördög Nórát egy kommentelője azzal vádolja, hogy Miciről több képet rak ki, mint Vencirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190225-ordog-norat-egy-kommenteloje-azzal-vadolja-hogy-micirol-tobb-kepet-rak-ki-mint-vencirol.htmlÖrdög Nóra megosztott egy közös fotót róla és kislányáról, Miciről. Erre reagált egy kommentelője, aki úgy látja, a műsorvezető lánya több figyelmet kap, mint a kisfia. TV + SztárokOrigoOscar 2019: Rami Malek forró csókot váltott szerelmével, amikor kimondták a nevét – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190225-rami-malek-forro-csokot-valtott-szerelmevel-amint-komondtak-a-nevet.htmlAmint meghallotta a nevét, Rami Malek örömében rátapadt szerelme szájára: így örült a győzelmének. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.