Oscar 2019: Lady Gaga örömében sírva fakadt a színfalak mögött – fotók

Forrás: A.M.P.A.S. via Getty Images/2019 A.M.P.A.S./Matt Sayles - Handout -
öröm Oscar 2019 sírás Lady Gaga Csillag születik
Lady Gaga alig tudta feldolgozni, hogy Oscar-díjat vehetett át: az örömtől szinte összeomlott a színfalak mögött.

A legjobb betétdal kategóriában vehetett át Oscar-díjat Lady Gaga a Csillag születikben elhangzott Shallow című számért. Az énekesnő a színpadon még összeszedetten mondott köszönetet, a színfalak mögött viszont szinte sokkos állapotba került az örömtől. Alig akarta elhinni, hogy a kezében tarthatja a szobrocskát, látszik, hogy sokat jelentett neki a film, amit most díjjal jutalmaztak. A gála szervezői pezsgővel itatták, hogy oldódjon a hangulata.

Lady Gaga nagyon meghatódott Forrás: A.M.P.A.S. via Getty Images/2019 A.M.P.A.S./Matt Sayles - Handout
Alig akarta elhinni, hogy nyert Forrás: FilmMagic/2019 Jeff Kravitz/Jeff Kravitz
Örömében sírva is fakadt Forrás: A.M.P.A.S. via Getty Images/2019 A.M.P.A.S./Matt Sayles - Handout
Oscar 2019: Rami Malek forró csókot váltott szerelmével, amint komondták a nevét - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190225-rami-malek-forro-csokot-valtott-szerelmevel-amint-komondtak-a-nevet.htmlAmint meghalltotta a nevét, Rami Malek örömében rátapadt szerelme szájára: így örült a győzelmének. TV + Sztárok--A Dal: Vincze Lilla elárulta, miért adott maximális pontot Pápai Jocinakhttp://www.life.hu/sztarok/20190225-vincze-lilla-elarulta-miert-adott-maximalis-pontot-papai-jocinak.htmlPápai Joci történelmet írt, hiszen másodjára is ő képviselheti hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Vincze Lilla, a válogató egyik zsűritagja elárulta a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak, mit szól Joci győzelméhez, de a következő megmérettetésen indulóknak is üzent. TV + Sztárok--Demjén Ferenc dalaiból készít musicalt Pintér Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20190225-demjen-ferenc-dalaibol-keszit-musicalt-pinter-tibor.htmlPintér Tibor Demjén Ferenc dalaiból készít musicalt. TV + SztárokOrigoOscar 2019: Lady Gaga sokatmondó pillantást vetett Bradley Cooperrehttp://www.life.hu/sztarok/20190225-oscar-2019-lady-gaga-sokatmondo-pillantast-vetett-bradley-cooperre.htmlLady Gaga sokatmondó pillantást vetett Bradley Cooperre az Oscar-díjátadón. TV + Sztárok--Oscar 2019: Blanca Blanco színésznő hatalmasat esett a lépcsőnhttp://www.life.hu/sztarok/20190225-oscar-2019-blanca-blanco-szineszno-hatalmasat-esett-a-lepcson.htmlBlanca Blanco színésznő idei Oscar-belépője igen emlékezetesre sikeredett, ugyanis pózolva próbált meg felmenni a vörös szőnyeges lépcsőn, amikor orra bukott. TV + Sztárok--A Dal 2019: Caramel elárulta Pápai Joci sikerének titkáthttp://www.life.hu/sztarok/20190224-a-dal-2019-caramel-elarulta-papai-joci-sikerenek-titkat.htmlPápai Joci nyerte a Dal 2019-es döntőjét, így ő képviselheti Magyarországot a 64. Eurovízión. Caramellel közös szerzeménye lett a siker titka. Caramel őszintén elmondta, szerinte miért nyerhetett megint Joci, ezzel történelmet írva a magyar indulók körében. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.