Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el. A rendőrség hosszú nyomozás után a tettest is biztosan tudja. A fiatalon meggyilkolt lány édesanyja azonban egy titokzatos csomagot kapott, amiben két sálat talált és egy levelet, amelyben egy nő állítja, tudja, hogy mi történt Fannival. Nem ez az első eset...

Többször kapott már levelet Fanni édesanyja, amelyben azt állították, hogy tudják, mi történt a lánnyal, sőt olyan is volt, aki azt írta, hogy Fanni még él, és pénzért azt is elárulja, merre találják. Az összetört édesanyát nagyon megviselik ezek a csomagok, ahogy a mostani is. 

Novozánszki FanniForrás: Blikk

"Megnevezett két nőt, akiknek szerinte a letartóztatásban lévő férfi átadta a lányomat. Persze leírja, hogy ő nem ismeri ezeket a hölgyeket, és arra sem ad választ, honnan van minderről tudomása. Megadott egy telefonszámot is, felhívtam, de nem veszi fel senki, egy szépségszalon üzenetrögzítője kapcsol be. Nem tudom, mi volt ezzel a levélíró célja, de nagyon felzaklatott. Több levelet, üzenetet kaptunk már idegenektől. Volt, aki azt mondta, tudja, mi történt a lányommal, de olyan is akadt, aki azt állította, Fanni még él, és elmondja, hol van, ha adok pénz. Nagyon felkavart minket ez a történet, de bízunk a rendőrség munkájában, és abban, hogy a tettes van a rácsok mögött" – mesélte a Blikknek Fanni édesanyja.