Andy Vajna állítólag minden szerelméről gondoskodott végakaratában

Fotó: Polyák Attila - Origo -
örökség vagyon Andy Vajna szerelem végakarat végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna végrendeletéről még mindig nincsenek hivatalos információk, de úgy tudni, a producer minden fontos személyről gondoskodott. 

Andy Vajna vagyonát nagyjából 67 milliárd forintra becsülik, de egyelőre nem lehet tudni, hogy ki vagy kik örökölnek. Egyértelmű, hogy valószínűleg Vajna Timi fog, de a Story magazin információi szerint Andy Vajna mindazokról szeretett volna gondoskodni, akik mellette voltak és fontos szerepet játszottak az életében.

Andy Vajna mindenkiről gondoskodott Fotó: Polyák Attila - Origo

A legfontosabb – Timi mellett – az első felesége volt, Cecilia Mong, akitől a gyermeke is született. Habár házasságuk nem volt hosszú életű, a barátság örökre megmaradt köztük. Timinek is bemutatta a nőt, aki még az esküvőjükre is meghívást kapott. Volt azonban még egy fontos nő Andy Vajna életében, aki nem került soha reflektorfénybe: Csilla. Vele a Ceciliával való válása után jött össze a producer, és valószínűleg ő is számíthat arra, hogy részesedik az örökségből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.