Az énekes Joshi Bharat kérdéseire válaszolt a FEM3 Caféban. Pély Barna mesélt arról, hol lépett először színpadra, milyen tanácsot kapott az édesanyjától, és a nővéreihez fűződő viszonyáról is. Csupán egy témát szeretet volna elkerülni. 

2018 nyarán vált külön Pély Barna és Galambos Dorina. A zenészpár 15 évig volt együtt. Barna nem szeret a magánéletéről beszélni, Joshi Bharat azonban mégiscsak kihúzta belőle, hogyan sikerült feldolgozni a szakítást. 

"Mint ember és mint zenész, ugyanaz vagyok. A legtöbb dolog mindig is inspiráció marad az életemben, a fő célom az, hogy dalokat szerezzek. Az, hogy mi történt az életemben az elmúlt tíz évben, azokat mindig a dalokban fogalmaztam meg. Az új nagylemez az azért született pontosan, és egyébként fel is öleli ezt az időszakot. Mindent kiírtam magamból az új nagylemezen. Tehát ha valaki bármire kíváncsi, akkor megveheti az albumot. (...) Az ember mindenen túl tud lenni, hogy ha túl akar lenni rajta. Vannak ezek a nagy kérdések, meg nagy dolgok, hogy mi különbözteti meg a sikeres embert a sikertelentől. Az különbözteti meg, hogy amikor elesik, föláll a földről. A másik meg, ha valami baj van vele, pityereg a földön. Ez így nem működik, az a fontos, hogy az ember mindig előre nézzen, az a fontos, hogy megtalálja mindig a célokat az életében, és az önmagába vetett hitet. Az a fajta magány, amitől a legtöbb ember fél, az számomra előny. Van ez a művészi magány, ami nekem nagyon-nagyon jó, mert akkor megint újjá tudok születni" – mondta Barna, aki azt is elárulta, hogy most nem foglalkozik a szerelemmel, és az új párkapcsolat lehetőségével.