Mindenkinek van függősége, olyasmi, ami nélkül fél embernek érezné magát, így nem meglepő, hogy a sztárok között is akadnak bőven olyanok, akiknek vannak addikcióik. A reggeli kávén vagy éppen a telefonfüggőségen túl akadnak igen bizarr szokások a hírességeknél, Salma Hayek például a szoptatás megszállottja...

Salma Hayek  

Salma HayekForrás: AFP/2017 Getty Images/Kevork Djansezian

A színésznő „függősége” nagyon zavarba ejtő, ugyanis Salma Hayek saját bevallása szerint teljesen odavan a szoptatásért. Erre természetesen akkor jött rá, amikor megszületett a lánya. Salma elképesztően élvezte a szoptatást, akkoriban ez volt minden, amit csinálni akart. Még arra is hajlandó volt Afrikában, hogy valaki más gyermekét szoptassa. Saját maga az alkohol- és drogfüggőségéhez hasonlította a szoptatás iránti szenvedélyét.

Robert Pattinson  

Robert PattinsonForrás: AFP/2017 Getty Images/Jamie Mccarthy

A színész teljesen hétköznapi dologért rajong, a diétás kóláért, de ezt igen figyelemre méltó mennyiségben fogyasztja. Volt olyan forgatás, amelyen egy hét alatt közel 300 doboz kólát pusztított el... Már ő maga is bevallotta, hogy le kellene állni az üdítők fogyasztásával, hiszen egyáltalán nem egészségesek, ekkora mennyiségben pedig főleg nem.

Jessica Simpson  

Jessica SimpsonForrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP

A színésznő a nikotinos rágók megszállottja, ami nem lenne különös, ha épp leszokóban lenne a dohányzásról, csakhogy ő sohasem cigizett. Egyszerűen csak szereti az ízét, és saját bevallása szerint is abszolút függője lett a rágónak...

Mila Kunis  

Mila KunisForrás: This Is Insider

A szépséges színésznő a számítógépes játékokért rajong, de kifejezetten csak egyetlenegynek a megszállottja, a World of Warcraftnak. Érdekes, hiszen Mila a közösségi oldalakat sem használja, ezért az ember azt hihetné, abszolút távol tartja magát a technikától, de úgy tűnik, hogy ennek nem tudott ellenállni.

Taylor Momsen  

Taylor MomsenForrás: AFP/Frazer Harrison

A Pletykafészekből ismert színésznő igen furcsa hobbinak hódol, ami már több mint egy kis időtöltés, valójában igazi függőség: furcsa kinézetű rongybabákat varr. A szomszédjai egyszer jelentették is, hogy bizarr külsejű babával látták, ugyanis halálra rémisztette őket, de Taylor nem hajlandó felhagyni a varrással néhány ijedős ember miatt.