Galambos Lajos vád büntetőper bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra kezdetét vette Galambos Lajos büntetőpere.

Két év, négy halasztás és két érdemi tárgyalás után újra kezdetét vette Galambos Lajos büntetőpere – számolt be róla a Blikk. Mint ismeretes, a legendás zenészt áram-, víz- és gázlopással gyanúsítják. Emiatt korábban 125 napot töltött rács mögött.

Időközben bíróváltás történt, az ügyben eddig eljáró bíró feljebb lépett a ranglétrán. Végül dr. Vass László vette át az ügyet, amelynek teljes iratanyaga több mint 56 ezer oldalt tesz ki.

Galambos Lajos büntetőpere elkezdődött Fotó: Szabó Gábor - Origo
Diana Ross megvédte Michael Jacksont Twitter-oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-diana-ross-megvedte-michael-jacksont-twitteroldalan.htmlNegyven évig ápolt szoros barátságot Michael Jackson és Diana Ross. Az énekesnő most úgy döntött, Twitter-oldalán veszi védelmébe Jackót a Leaving Neverland című film kapcsán. TV + Sztárok--Hódi Pamela is szerepelni fog az Ázsia Expressz új évadában http://www.life.hu/sztarok/20190325-hodi-pamela-is-szerepelni-fog-az-azsia-expressz-uj-evadaban.htmlHódi Pamela is szerepelni fog a TV2 Ázsia Expressz című műsorának második szériájában. Mint mondta, egy pillanatig sem hezitált, amikor megcsörrent a telefonja. TV + SztárokOrigoA nőt megütő rapper, Mr. Missh nagy bajba kerülhet: letöltendőt kaphathttp://www.life.hu/sztarok/20190325-a-not-meguto-rapper-mr-missh-nagy-bajba-kerulhet-letoltendot-kaphat.htmlNemrég tört ki Mr. Missh botránya: előkerült róla egy videó, melyen megüt egy nőt. A rapper nagy bajba kerülhet emiatt. TV + SztárokOrigo25 éves korában öngyilkos lett a Britain's Got Talent sztárja, Jack Saundershttp://www.life.hu/sztarok/20190325-25-eves-koraban-ongyilkos-lett-a-britains-got-talent-sztarja-jack-saunders.htmlHoltan találtak a 25 éves brit táncosra, Jack Saundersre. TV + Sztárok--Lamborghinibe pattant Gáspár Lacihttp://www.life.hu/sztarok/20190324-lamborghinibe-pattant-gaspar-laci-enekes.htmlNem akármilyen autót próbálhatott ki Gáspár Laci. Az énekes Lamborghinibe pattant, a kocsikázásról az Instagram-oldalán osztott meg videót. TV + SztárokOrigoByeAlex nem tud lemondani az energiaitalrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-byealex-nem-tud-lemondani-az-energiaitalrol.htmlEgyszer már lemondott az energiaitalról ByeAlex, de egy gyenge pillanatában ismét belekortyolt egybe, azóta mindennap kívánja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.