A Kiscsillag frontembere, Lovasi András is részese volt annak a balesetnek, amelyben két személyautó és egy rendőrautó ütközött össze Budapesten.

A balesetről a zenész koncertszervezője, Balassa János nyilatkozott:
"A hír igaz, Lovasi András volt a szerdai baleset egyik résztvevője. Sajnálja a történteket, és jobbulást kíván a sérült rendőröknek. Nem volt semmilyen szer hatása alatt, és a helyszínen végigvárta a rendőri intézkedést. Szerencsétlen az időzítés, ugyanis András nem tud most nyilatkozni, hiszen a csütörtöki, Vígszínházban tartandó lemezbemutató koncertjére készül."


A Blikknek egy szemtanú számolt be a történtekről:
"Magát a balesetet nem láttuk, akkor vettük észre, hogy mi történt, amikor már kint voltak a mentők, a rendőrök és a tűzoltók. A fehér autóban három idősebb ember utazott, nekik nem lett bajuk, telefonálgattak. A terepjáróban egy nagyon jól öltözött férfi ült, aki egyfolytában idegesen telefonált, de úgy tűnt, neki sincs semmi baja. A fehér Audiból úgy kellett kiszabadítani a férfit, aki nyakmerevítőt kapott. Nagyon sok rendőr volt ott, és sokáig vizsgálódtak is."

Az ütközés során a két rendőr megsérült, az autó vezetőjének három foga kitört, és a kulcscsontja is többszörösen eltört. A mellette ülő rendőrnő könnyebb sérüléseket szenvedett.