A People magazin Jennifer Garnert választotta a világ legszebb emberének

színésznő People magazin Jennifer Garner szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A People magazin idén Jennifer Garnert választotta a világ legszebb emberének.

Ellen DeGeneres beszélgetős tévéműsorában jelentették be, hogy idén a People magazin Jennifer Garnert választotta a világ legszebb emberének. Természetesen a show-ba meghívták a színésznőt is, aki teljesen elpirult a hír hallatán.

Soha életemben nem voltam ennyire zavarban. Azt hittem, ki fogtok akadni, mert egy olyan fiatal modellre számítotok, mint például Kaia Gerber, ehelyett én vagyok a címlapon...” – mondta a műsorban, ahol hatalmas tapssal fogadta a közönség.

Palvin Barbara hófehér, csipkés fehérneműben pózolt a kameráknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190425-palvin-barbara-hofeher-csipkes-fehernemuben-pozolt-a-kameraknak.htmlVilágszerte imádják a gyönyörű Palvin Barbarát, aki most ismét falatnyi fehérneműben mutatta meg tökéletes testét. TV + Sztárok--Bagi Iván és Nacsa Olivér elmesélték, hogy egyszer összeverekedtekhttp://www.life.hu/sztarok/20190425-bagi-ivan-es-nacsa-oliver-elmeseltek-hogy-egyszer-osszeverekedtek.htmlBagi Iván és Nacsa Olivér a Pénzt vagy éveket! című műsorban mesélték el, hogy egyszer összeverekedtek. TV + SztárokOrigoPalik László az Exatlon Hungaryről és a folytatásról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190425-palik-laszlo-az-exatlon-hungaryrol-es-a-folytatasrol-nyilatkozott.htmlPalik László 8 év után az Exatlon Hungaryvel visszatért a képernyőre a rajongók legnagyobb örömére. A műsornak azonban vége, a tévés pedig elárulta, várható-e folytatás. TV + SztárokOrigoPerverz fotókkal zaklatják Vámos Erikáthttp://www.life.hu/sztarok/20190424-perverz-fotokkal-zaklatjak-vamos-erikat.htmlVámos Erika elárulta, férfiak zaklatják perverz képekkel, üzenetekkel. TV + Sztárok--Így köszöntötte Harry és Meghan Lajos herceget születésnapja alkalmábólhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-igy-koszontotte-harry-es-meghan-lajos-hereget-szuletesnapja-alkalmabol.htmlLajos herceg első születésnapját ünnepelte, amelyről természetesen Harry és Meghan sem feledkeztek el: így köszöntötték a kis trónörököst. TV + Sztárok--Caprice Bourret modell szerint Angelina Jolie szörnyű nőszemélyhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-caprice-bourret-modell-szerint-angelina-jolie-szornyu-noszemely.htmlCaprice Bourret modell nem rejtette véka alá a véleményét Angelina Jolie-ról: szörnyű nőnek tartja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.