Demi Moore a nála sokkal fiatalabb Shawn Mendesszel szelfizett

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Frederick M. Brown
Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Frederick M. Brown -
Shawn Mendes szelfi Met-gála Demi Moore vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztárok színe-java felvonult a Met-gálán. Demi Moore pedig egyik szelfijével meglehetősen sok találgatásra adott okot. 

Aki követi a sztárvilág híreit, tudhatja, hogy Demi Moore szereti a fiatalabb férfiak társaságát. Gondolni lehet itt például az Ashton Kutcherrel való házasságára.

A Met-gálán a 20 éves Shawn Mendesszel készített szelfit, amelyet fel is töltött Insta-storyba – írja a People. Természetesen sokan azonnal találgatni kezdtek, Demi Moore lánya pedig viccesen kommentelte a fotót: „Ő az új mostohaapám”.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

On brand. #CommentsByCelebs

Comments By Celebs (@commentsbycelebs) által megosztott bejegyzés,

Cinthya Dictator harapófogóval esett neki orrpiercingjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-cinthya-dictator-harapofogoval-esett-neki-orrpiercingjenek.htmlCinthya Dictator sokszor villantott már extrém külsőt, most pedig azt is megmutatta, milyen, amikor harapófogóval próbálja meg karbantartani az orrpiercingét. TV + Sztárok--Visszavonul Nagy László kézilabdázóhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-visszavonul-nagy-laszlo-kezilabdazo.htmlNagy László kézilabdázó bejelentette visszavonulását. TV + SztárokVárkonyi Andrea felszabadultam mosolyog, gyönyörű új fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-varkonyi-andrea-felszabadultam-mosolyog-gyonyoru-uj-fotojan.htmlÚj szelfit osztott meg magáról közösségi oldalán Várkonyi Andrea. Gyönyörű az új képen, hatalmas mosolya pedig boldogságot tükröz. TV + SztárokOrigoA Bezár a bazár!-ban minden idők leggyorsabban beszélő testvérpárja okozott zavarthttp://www.life.hu/sztarok/20190510-a-bezar-a-bazarban-minden-idok-leggyorsabban-beszelo-testverparja-okozott-zavart.htmlA Bezár a bazár! játékosai nem könnyítették meg a műsorvezetők helyzetét: ők minden idők leggyorsabban beszélő versenyzői. TV + SztárokOrigoDNS-tesztet csináltatott Pápai Jocihttp://www.life.hu/sztarok/20190510-dns-tesztet-csinaltatott-papai-joci.htmlKülönös dologra derült fény Pápai Joci DNS-tesztje során. TV + Sztárok--Pártos Csilla nyilatkozott fia kilakoltatásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-partos-csilla-nyilatkozott-fia-kilakoltatasarol.htmlPártos Csilla megszólalt fia kilakoltatása után. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.