Nótár Mary klipjét letiltották: mindent megtesznek azért, hogy visszakerüljön a videó

letiltás Nótár Mary klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nótár Mary klipjét 20 percig láthatták a videómegosztón rajongói, ezután a felvételt letiltották. Az énekesnő mindent megtesz azért, hogy helyreálljon a rend, és elmondta, szomorú, amiért hátráltatják a karrierjét.

Nótár Mary és volt kiadója között már több éve tart az a konfliktus, amelynek következtében a Raj csaj című klipjét 20 perc után letiltották a videómegosztó portálról. Az énekesnő elmondta, hogyan áll ez az ügy, és mit tesznek azért, hogy mielőbb láthassák a rajongók a videót.

Nótár Mary klipjét letiltották Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Két év opciós jogra hivatkoznak, viszont úgy gondoljuk az ügyvédeimmel, hogy ez az opciós jog nem érvényes, mert nem megfelelően lett igazából rögzítve abban a bizonyos szerződésben. De az a két év is már letelt 2018-ban” – mondta Nótár Mary a Fem3 Caféban. Ennek ellenére a videoklipet letiltották. Az énekesnő nem érti, miért akarják hátráltatni a karrierjét, de leszögezte, mindent megtesznek annak érdekében, hogy helyreálljon a rend, ehhez bírósági papírra van szükség, ami remélhetőleg hamarosan meg is érkezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.