Nótár Mary klipjét 20 percig láthatták a videómegosztón rajongói, ezután a felvételt letiltották. Az énekesnő mindent megtesz azért, hogy helyreálljon a rend, és elmondta, szomorú, amiért hátráltatják a karrierjét.

Nótár Mary és volt kiadója között már több éve tart az a konfliktus, amelynek következtében a Raj csaj című klipjét 20 perc után letiltották a videómegosztó portálról. Az énekesnő elmondta, hogyan áll ez az ügy, és mit tesznek azért, hogy mielőbb láthassák a rajongók a videót.

Nótár Mary klipjét letiltottákFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Két év opciós jogra hivatkoznak, viszont úgy gondoljuk az ügyvédeimmel, hogy ez az opciós jog nem érvényes, mert nem megfelelően lett igazából rögzítve abban a bizonyos szerződésben. De az a két év is már letelt 2018-ban” – mondta Nótár Mary a Fem3 Caféban. Ennek ellenére a videoklipet letiltották. Az énekesnő nem érti, miért akarják hátráltatni a karrierjét, de leszögezte, mindent megtesznek annak érdekében, hogy helyreálljon a rend, ehhez bírósági papírra van szükség, ami remélhetőleg hamarosan meg is érkezik.