Jordán Tamás összeköltözött barátnőjével

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Jordán Tamás párkapcsolat válás barátnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jordán Tamás összeköltözött kedvesével.

Jordán Tamás tavaly februárban, 22 év után szakított legkisebb gyermeke édesanyjával, Krisztával. Bár a színészt megviselte az elválás, hamarosan újra rátalált a szerelem. Olyannyira, hogy most a Lokálnak elárulta, új kedvesével már össze is költöztek.

Jól megvagyunk, és egy ideje már együtt is élünk. A munkám során ismerkedtünk meg, de ő nem szakmabeli. Eleinte barátok voltunk, idővel pedig egymásra találtunk. (...) Nagyon harmonikus a kapcsolatunk, és jó hatással van rám. Elég rendetlen fickó vagyok, de miatta már nem a szoba közepén hagyom a dolgaimat. Az egészségemre is nagyon figyel, ugyanis hosszú évek óta cukorbeteg vagyok, amivel voltak gondjaim. Ő viszont csak olyan ételeket vesz otthonra, amelyeket büntetlenül ehetek, és a gyógyszereimre is nagy gondot fordít. A családom is nagyon megszerette a párom, és ha minden jól megy, június végén mindnyájan együtt nyaralunk. A sok munka miatt nagyon nehéz összeegyeztetni, hogy a négy gyermekem és az összes unokám együtt legyen, ezért is örülünk annyira, hogy idén ez sikerül” – nyilatkozta a 76 éves színész.

Jordán Tamás összeköltözött kedvesével Fotó: Polyak Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.