Jordán Tamás 22 év után szakított párjával

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Jordán Tamás házasság válás színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Huszonkét év együttlét után szakított Jordán Tamás: nem ő akarta, de el kell fogadnia párja akaratát.

75 évesen új életet kell kezdenie Jordán Tamásnak. Elmondása szerint rengeteg boldog év van mögötte, mérnökként, színészként, igazgatóként és egyetemi docensként is gyönyörű és gazdag élete volt, ráadásul kiterjedt családja van. Három asszonytól négy gyereke született, hat unokája van. Az elmúlt egy év viszont nem úgy alakult, ahogy szerette volna. Magánéletében akaratán kívüli változás állt be: 22 év után szakítottak párjával.

Jordán Tamás válik Fotó: Polyak Attila - Origo

Ennyi idősen is délceg fiatalembernek érzem magam"

Best Magazinnakakinek tavaly nyáron súlyos balesete is volt

Emilio és Tina visszatértek egykori otthonukba, meghatódtak a rég nem látott szülői háználhttp://www.life.hu/csalad/20180216-emilio-es-tina-visszatertek-egykori-otthonukba-meghatodtak-a-reg-nem-latott-szuloi-haznal.htmlSzívbemarkoló perceket élt át Emilio és Tina mikor visszatértek boldogságuk egykori színterére, Bangó Margit kispesti otthonába. Család--Mielőtt elővette volna a gyűrűt, párja megkérte a kezét - Cuki videóhttp://www.life.hu/csalad/20180216-mielott-elovette-volna-a-gyurut-parja-megkerte-a-kezet-cuki-video.htmlEgyszerre kérte meg egymás kezét egy leszbikus pár. Sejtelmük sem volt arról, hogy mire készül a másik. CsaládThinkstockNagy Adri terhességéről nyilatkozott: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180216-nagy-adri-terhessegerol-nyilatkozott.htmlNagy Adri januárban jelentette be, hogy kisbabát vár, most pedig elárult néhány titkot a várandósságáról. CsaládOrigoRohangált és üvöltött egy gyerek végig a 8 órás repülőúton, az utasok már nem bírták idegekkelhttp://www.life.hu/csalad/20180216-rohangalt-es-uvoltott-egy-gyerek-vegig-a-8-oras-repulouton-az-utasok-mar-nem-birtak-idegekkel.htmlAz egyik utas videóra vette azt a kisfiút, aki megkeserítette a Németországból az Amerikai Egyesült Államokba tartó repülő utasainak 8 órás útját. A gyerek végig rohangált, üvöltött anyja beleegyezésével. A videóhoz érkező kommentek igencsak vegyesek voltak. CsaládOrigoNádas György nem tekintette gyermekeinek fiait, inkább barátként nevelte őkethttp://www.life.hu/csalad/20180216-nadas-gyorgy-nem-tekintette-gyermekeinek-fiait-baratkent-nevelte-oket.htmlNádas György kapcsolata fiaival mindig is jó volt, de sosem a szigorú szülő szerepét játszotta a humorista, ő inkább haverkodott, és nem tekintette gyermekeinek fiait. CsaládOrigoÖrdög Nóra a családi életéről és egy újabb baba vállalásáról nyilatkozotthttp://www.life.hu/csalad/20180216-ordog-nora-csaladi-eleterol-es-egy-ujabb-baba-vallalasarol-nyilatkozott.htmlÖrdög Nóra sokat küzdött azért, hogy anya lehessen, sok kudarc után lett pozitív az első terhességi teszt. Ma már két gyönyörű gyermek édesanyja, és elárulta, lesz-e harmadik csemete. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.