Mihalik Enikőt egy szál törülközőben, a szaunában fotózták

szauna Mihalik Enikő törölköző meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Relaxálni támadt kedve Mihalik Enikőnek. Szaunázással szabadult meg a gondoktól, a forró kamrában pedig egy szexi fotó is készült róla.

A cannes-i filmfesztiválra meghívták Mihalik Enikő magyar modellt is. Úgy tűnik, nagyon jól sikerült a fogadás, másnap ugyanis szüksége volt egy kis pihenésre és relaxálásra.

Eközben egy szexi képet is feltöltött magáról a közösségi oldalára. A szaunában élvezi a forró levegőt egy szál törülközőben. A rajongók imádják a fotót.

"Ezek a lábak megérnek egy világháborút" – írta az egyik kommentelő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

After the party it’s the detox recovery #sauna

(@eniko) által megosztott bejegyzés,

Victoria Bekchamet és Geri Halliwellt is r*bancnak nevezte Mel Bhttp://www.life.hu/sztarok/20190527-victoria-bekchamet-es-geri-halliwellt-is-ribancnak-nevezte-mel-b.htmlMég mindig nem tudta elfeledni a sérelmeket Mel B, a Spice Girls énekesnője. Ugyanabban az interjúban nevezte r*bancnak Victoria Beckhamet és Geri Halliwellt is. TV + Sztárok--Koroknyai Virág közeli fotót mutatott a fenekéről http://www.life.hu/sztarok/20190527-koroknyai-virag-kozeli-fotot-mutatott-a-fenekerol.htmlKoroknyai Virág egy igen közeli képet mutatott a kerek fenekéről: más nem is látszik a felvételen. TV + SztárokOrigoKárpáti Rebeka összeköltözött a vőlegényével, Völgyi Dániellelhttp://www.life.hu/sztarok/20190527-karpati-rebeka-osszekoltozott-volegenyevel-volgyi-daniellel.htmlNagy hírt jelentett be Kárpáti Rebeka: a csinos modell összeköltözött szerelmével, Völgyi Dániellel. TV + SztárokOrigoA csigák is szellentenek, méghozzá kéjgázthttp://www.life.hu/sztarok/20190527-a-csigak-is-szellentenek-meghozza-kejgazt.htmlA gyerekek nagy kedvence a csiga. Számos gyerekdal örökítette már meg az aranyos állatot, ám azt csak kevesen tudják, hogy ők is szellentenek. Méghozzá kéjgázt. TV + Sztárok--Íme, a top 5 leggazdagabb színésznő: Julia Roberts és Jennifer Aniston is fent van a listánhttp://www.life.hu/sztarok/20190527-ime-az-5-leggazdagabb-szineszno-julia-roberts-es-jennifer-aniston-is-fent-van-a-listan.htmlA hollywoodi színésznők a férfiakhoz hasonlóan szép vagyont halmoztak fel. Egy részük csupán a szereplésekből gazdagodott meg, míg mások meglovagolták az ismertséggel járó előnyöket, és saját vállalkozásba is fogtak. Íme az az 5 női sztár, akik nagyon magasra jutottak, legalábbis a bankszámlájuk. TV + SztárokOrigoAradszky László özvegye nem adja el budai lakásukathttp://www.life.hu/sztarok/20190527-aradszky-laszlo-ozvegye-nem-adja-el-budai-villajukat.htmlAradszky László özvegye elárulta, ragaszkodik néhai férje emlékéhez, és nem válik meg budai ingatlanjától. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.