Dunai hajóbaleset: friss szonárképeket tett közzé a TEK a Hableány roncsáról

Forrás: TEK -
Hableány TEK hajó Dunai hajóbaleset roncs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friss szonárképek készültek a Hableány sétahajó roncsáról.

Friss szonárképeket közölt a Terrorelhárítási Központ a Duna medrében lévő Hableány turistahajó roncsáról. Mint ismeretes, a sétahajó szerdán süllyedt el, fedélzetén 33 dél-koreai utassal és a kétfős magyar személyzettel.

Azóta kilenc holttestet találtak, és a mentőegységek folyamatosan azon dolgoznak, hogy megtalálják az eltűnt turistákat. A roncsot azonban a Duna erős sodrása miatt életveszélyes megközelíteni.

A Hableány roncsa Forrás: TEK

Életveszélyes megközelíteni Forrás: TEK

A híd két pillére között található Forrás: TEK

Koreai népdallal emlékeztek az elsüllyedt Hableány áldozatairahttp://www.life.hu/news/20190604-koreai-nepdallal-emlekeztek-az-elsullyedt-hableany-aldozataira.htmlAz elsüllyedt Hableány hajó áldozataira emlékeztek hétfőn a Margit-hídon. Az egybegyűltek egy korai népdalt énekeltek. News--Dunai hajóbaleset: a TEK megmutatta, mit látnak a vízben a búvárokhttp://www.life.hu/news/20190604-dunai-hajobaleset-a-tek-megmutatta-mit-latnak-a-vizben-a-buvarok.htmlA TEK közzétett egy videót, amiben jól látszik, hogy mennyire nehéz körülmények között kell dolgozniuk a búvároknak a Hableány kiemelésének munkálatai közben.News--Dunai hajóbaleset: azonosították a kilencedik áldozatothttp://www.life.hu/news/20190604-dunai-hajobaleset-azonositottak-a-kilencedik-aldozatot.htmlA Margit hídnál megtalált nő is a hajó utasa volt. News--Péniszét mutogatta a női játékvezetőnek egy 14 éves olasz focista (18+) http://www.life.hu/news/20190602-peniszet-mutogatta-a-noi-jatekvezetonek-egy-14-eves-olasz-focista.htmlEgy 14 éves focista mérkőzés közben a péniszét mutogatta a női játékvezetőnek Olaszországban. NewsOrigoKiderült, mi történt a valóságban a csernobili tűzoltó újszülött kislányávalhttp://www.life.hu/news/20190602-kiderult-mi-tortent-a-valosagban-a-csernobili-tuzolto-ujszulott-kislanyaval.htmlKiderült, mi történt azzal a kislánnyal, aki nem sokkal a csernobili atomerőmű-baleset után jött világra az ukrán városban. NewsOrigoHalálos baleset történt a 31-es útonhttp://www.life.hu/news/20190602-halalos-baleset-tortent-a-31es-uton-szombation-ejjel.htmlÁrokba hajtott motorkerékpárjával egy férfi szombat éjjel a 31-es úton, Nagykáta külterületén. A fiatalember a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.