Bódi Guszti soha nem látta még meztelenül a feleségét, Margót

Forrás: Facebook/Bódi Margó -
házasság meztelen Bódi Guszti Bódi Margó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Guszti elárulta, hogy még soha nem látta a feleségét, Margót meztelenül.

Bódi Guszti és felesége, Margó szigorúan betartják a roma hagyományokat. Hiába élnek évtizedek óta házasságban, odafigyelnek arra, hogy ne lássák egymást meztelenül.

Negyvennégy éve nem tudom, kivel fekszem le, mert mindig sötét van. Mi ebben nőttünk fel. Esküszöm, az édesanyámat se láttam soha ruha nélkül a bokájától felfelé" – idézi az énekes szavait a NőComment! című műsorból a Blikk.

Bódi Guszti és Bódi Margó Forrás: Facebook/Bódi Margó

Margó hozzátette, a gyermekeik előtt is mindig nagyon visszafogottak.

Mi nagyon szemérmesek, szégyellősek vagyunk. Amióta a fiúknak elkezdett serkenni a bajuszuk, még fürdőruhára sem vetkőzünk előttük, strandon sem voltunk együtt."

Anyaszült meztelenül szelfizett Pumped Gabohttp://www.life.hu/sztarok/20190614-anyaszult-meztelenul-szelfizett-pumped-gabo.htmlPumped Gabo pucéran fotózkodott a tükör előtt. TV + Sztárok--Bochkor Gábor cáfolta, hogy újra összeáll Boros Lajossalhttp://www.life.hu/sztarok/20190614-bochkor-gabor-cafolta-hogy-ujra-osszeall-boros-lajossal.htmlBochkor Gábor cáfolta azokat a pletykákat, miszerint a jövőben újra együtt rádiózik Boros Lajossal. TV + SztárokOrigoGombos Edina és családja Magyarországon vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20190614-gombos-edina-es-csaladja-magyarorszagon-vannak.htmlGombos Edina családjával együtt Amerikában él jelenleg, de a hét elején hazajöttek. TV + Sztárok--Újra sztriptízshow-kat vállal VV Renihttp://www.life.hu/sztarok/20190614-ujra-sztriptizshowkat-vallal-vv-reni-valovilag-tancos.htmlVV Reni a ValóVilág kamerái előtt többször elmondta, hogy nem szeretne visszatérni a sztriptíztánchoz. Úgy tűnik, kénytelen volt: létrehozott egy Instagram-fiókot, amelyen részletezi, hogy milyen munkákat vállal. TV + SztárokOrigoCsisztu Zsuzsa házassága nehézségeiről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190613-csisztu-zsuzsa-hazassaga-nehezsegeirol-vallott.htmlCsisztu Zsuzsa elárulta, az ő házasságában is akadtak bőven mélypontok. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoFalatnyi bikiniben pózoltak a Barátok közt színésznőihttp://www.life.hu/sztarok/20190613-falatnyi-bikiniben-pozoltak-a-baratok-kozt-szinesznoi.htmlKardos Eszter, Bátyai Éva és Görgényi Fruzsina ledobta a textilt, hogy megmutassák, milyen szexik fürdőruhában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.