Visszatér Császár Előd

Forrás: amazon.com -
dj visszatérés Császár Előd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Császár Előd évtizedekkel ezelőtt eltűnt a hazai zenei életből a balesete után, de most visszatér.

Császár Előd sok éve nem szerepel már a médiában, autóbalesete után tűnt el a hazai zenei életből. Egy rendőrautónak ütközött, a 25 éves sofőr az életét vesztette, Előd pedig egy év hat hónap fogházbüntetést kapott három év próbaidőre felfüggesztve. Ez után inkább külföldön próbálkozott Shane 54 néven, de most visszatér.

Császár Előd (Shane 54) visszatér Forrás: Facebook/Shane 54

A Sláger FM Sláger DJ műsorának házigazdája lesz Náksi Attilával és WhiteBoyjal. Előd alkalmazásáról Jáksó László, Sláger FM kreatív igazgatója nyilatkozott a Borsnak. "Elődnek a baleset előtt szép karrierje volt, jó zenét csinált.

Emberként semmi közöm hozzá, egy hülye gyereknek tartom, és csak udvariasságból használom ezt a kifejezést,

Harry herceg ráparancsolt Meghan hercegnére, kiakadtak a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-harry-herceg-raparancsolt-meghan-hercegnere-kiakadtak-a-rajongok.htmlGyermeke születése óta még nem nagyon mutatkozott nyilvánosan Meghan hercegné. A királynő hivatalos születésnapi ünnepségén azonban részt vett. Úgy tudni, hogy Harry herceg rendre utasította feleségét, amin kissé felbőszültek a rajongók. TV + Sztárok--Egyre több rajongót veszítenek a magyar sztárok a legnagyobb közösségi oldalonhttp://www.life.hu/sztarok/20190619--egyre-tobb-rajongot-veszitenek-a-magyar-sztarok-a-legnagyobb-kozossegi-oldalon.htmlMíg általában folyamatosan növekedni szokott a magyar sztárok rajongóinak száma a közösségi oldalakon, mostanában ezrével vesztik a lájkolókat. TV + SztárokOrigoA szervezők elárulták, mit kértek a szupersztárok az EFOTT-rahttp://www.life.hu/sztarok/20190619-a-szervezok-elarultak-mit-kertek-a-szupersztarok-az-efottra.htmlNéhány hét és kezdetét veszi az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Az EFOTT-ra egyre több világsztár érkezik, így adott a kérdés a főszervezőtől, mik azok a speciális kívánságok, amiket idén kedvenceink az öltözőjükbe kértek. TV + Sztárok--Pintér Tibornak nincs ideje a nyaralásra: idén már nem viszi sehova szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20190619-pinter-tibornak-nincs-ideje-a-nyaralasra-iden-mar-nem-viszi-sehova-szerelmet.htmlIdén már nem megy nyaralni Pintér Tibor és kedvese, Jenifer. TV + Sztárok--VV Aurelio ellen terhelő vallomás hangzott el emberrablási ügyének tárgyalásánhttp://www.life.hu/sztarok/20190619--vv-aurelio-ellen-terhelo-vallomas-hangzott-el-emberrablasi-ugyenek-targyalasan.htmlTerhelő vallomás hangzott el Aurelio ellen a tárgyaláson: a celebet azzal vádolják, hogy elrabolt egy férfit. TV + SztárokOrigoHódi Pamela magát védte egy posztban, és közben keményen beszólt exének, Berki Krisztiánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-hodi-pamela-magat-vedte-egy-posztban-es-kozben-kemenyen-beszolt-exenek-berki-krisztiannak.htmlTöbben nekimentek Hódi Pamelának, amiért a kislánya évzárójának ideje alatt a barátaival nyaralt a horvát tengerparton. Természetesen a celebmami sem hagyta szó nélkül a vádakat, még exének, Berki Krisztiánnak is keményen beszólt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.