Császár Előd évtizedekkel ezelőtt eltűnt a hazai zenei életből a balesete után, de most visszatér.

Császár Előd sok éve nem szerepel már a médiában, autóbalesete után tűnt el a hazai zenei életből. Egy rendőrautónak ütközött, a 25 éves sofőr az életét vesztette, Előd pedig egy év hat hónap fogházbüntetést kapott három év próbaidőre felfüggesztve. Ez után inkább külföldön próbálkozott Shane 54 néven, de most visszatér.

Császár Előd (Shane 54) visszatérForrás: Facebook/Shane 54

A Sláger FM Sláger DJ műsorának házigazdája lesz Náksi Attilával és WhiteBoyjal. Előd alkalmazásáról Jáksó László, Sláger FM kreatív igazgatója nyilatkozott a Borsnak. "Elődnek a baleset előtt szép karrierje volt, jó zenét csinált. 

Emberként semmi közöm hozzá, egy hülye gyereknek tartom, és csak udvariasságból használom ezt a kifejezést,  mert kreatív igazgatóként engem minősítene, ha durvább kifejezéssel illetném. Soha nem hallottam nyilvánosan bocsánatot kérni. Nekem fontos a rádióm és a zenei minőség. Attól, mert valaki rossz minőségű ember, még lehet tehetséges. A hallgatóknak joguk van eldönteni, hogy elfogadják, vagy sem. Az ő döntésüket pedig tiszteletben fogjuk tartani. A zenénk egy korszakról szól. Ha sikerül felidéznünk a hallgatókban azt az ízt, illatot, élményt, ami egy adott dalhoz kapcsolódott az életükben, akkor már elértük a célunkat" – mondta.