Lagzi Lajcsi benyugtatózva megy el a következő tárgyalására

Fotó: Polyák Attila - Origo -
gyógyszer nyugtató tárgyalás Lagzi Lajcsi rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi egyre nehezebben viseli a tárgyalás okozta megpróbáltatásokat.

Javában zajlik Lagzi Lajcsi tárgyalása. Mint ismeretes, a zenészt több tízmilliós közműlopással vádolják. Érthetően nehezen viseli az ezzel járó stresszt, az egyik májusi tárgyalás előtt a bíróság mosdójában össze is esett. Lajcsi attól fél, az eset újra megismétlődik, épp ezért orvosa nyugtatót írt fel neki.

Kimondom, ahogy van! Nekem semmi kedvem agyvérzést vagy szívrohamot kapni a bíróságon vagy máshol. Szóval kénytelen vagyok nyugtatót bevenni reggel, hogy bírjam cérnával a megaláztatást. Egyszerűen elfogyott az erőm, de tudom, hogy harcolnom kell az igazamért és ott akarok lenni a tárgyaláson, így nem maradt más választásom, mint a gyógyszer” – mondta el a Ripostnak.

Lagzi Lajcsi nyugtatót vesz be a tárgyalása előtt Fotó: Polyák Attila - Origo
Az ExperiDance egyik alapítója, Román Sándor szerint veszélybe került a társulathttp://www.life.hu/sztarok/20190627-az-experidance-egyik-alapitoja-roman-sandor-szerint-veszelybe-kerult-a-tarsulat.htmlAz ExperiDance társulat egyik alapítója, Román Sándor és egy kollégája között alakult ki vitás helyzet, ami nagyon elfajult. A rendőrséget is be kellett vonni az ügybe. TV + Sztárok--Lezárhatják a Novozánszki Fanni ügyében folyó nyomozásthttp://www.life.hu/sztarok/20190627-lezarhatjak-a-vv-novozanszki-fanni-ugyeben-folyo-nyomozast.htmlAhogy írtunk róla, kiengedték a börtönből a Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt férfit, B. Lászlót, aki azóta házi őrizetben van. Lapinformációk szerint az ügyet csak novemberben fogják lezárni, így B. László sorsa addig kétséges. Bár nyomkövető van rajta és nem hagyhatja el otthonát, a férfi reméli bebizonyosodik, hogy nem ő ölte meg a lányt, állítja: a Duna-parti luxusapartmanháztól 800 méterre két ismeretlen férfinak átadta Fannit. TV + SztárokOrigoSzakításáról vallott Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20190626-szakitasarol-vallott-hajdu-peter.htmlHajdú Péter a kamerák előtt vallott arról, miért is ért véget a kapcsolata Alföldy Annával. TV + SztárokOrigoKatalin hercegné fontos feladatot kapott Erzsébet királynőtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190626-katalin-hercegne-fontos-feladatot-kapott-erzsebet-kiralynotol.htmlKöztudott, hogy imádja a művészeteket Katalin hercegné, a fotózáshoz pedig tehetsége is van. Éppen ezért nagyon örül annak az új feladatnak, amelyet nemrégiben a királynőtől kapott. TV + Sztárok--Évente 251 milliót keres az Instagram-sztár, Abigail Ratchford (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190626-evente-251-milliot-keres-az-instagramsztar-abigail-ratchford.htmlHihetetlen, mennyi pénzt keres posztjaival a 27 éves Insta-sztár: évente 251 millió forintnak megfelelő font üti a markát. TV + SztárokOrigoCurtis úgy véli, autóból figyelték a nyomozók a házáthttp://www.life.hu/sztarok/20190626-curtis-ugy-veli-autobol-figyeltek-a-nyomozok-a-hazat.htmlHamarosan megszületik Curtis és kedvese első gyermeke. A rapper nemrégiben drogproblémákkal küzdött, de szerencsére a születendő baba teljesen egészséges. Curtis szerint Majka vallomása után nyomozók figyelték a házát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.