Édesapja haláláról és az azt követő fájdalmas időszakról vallott Megyeri Csilla.

Megyeri Csilla 5 évvel ezelőtt vesztette el szeretett édesapját. Teljesen összetört, nyugtatókra volt szüksége ahhoz, hogy túlélje azt az időszakot.

Xanaxon éltem, miután apukám meghalt, csak így éltem túl eleinte a hétköznapokat. Nehéz volt feldolgoznom, de aztán találtam egy kapaszkodót. Én hiszek a spirituális dolgokban, a reinkarnációban és tudom, hogy apa szelleme és lelke mindig velem van, és segít engem” – nyilatkozta a Lokálnak.

Megyeri Csilla fájdalmáról vallottFotó: Poyák Attila - Origo

A tévés hozzátette, szeretné, ha párjából, Zsoltiból ugyanolyan jó édesapa válna, mint amilyen az ő apukája volt.

Zsolti nagyon gondoskodó és már két éve mondogatja, hogy szeretne babát. Látom rajta, hogy bánik a közös kiskutyánkkal és tudom, hogy tökéletes édesapa lesz, legalább olyan jó, mint az én apukám volt. A szüleim példaértékűen neveltek és amiben csak tudtak, támogattak. Eleinte rendőr vagy valami katonai pályára szántak, mivel a nagypapám katonatiszt volt a MHSZ-nél. Én azonban már akkor a média iránt érdeklődtem. Bár nagyon féltettek, nem szóltak bele a döntéseimbe. Én is hasonlóan szeretném majd nevelni a gyermekemet. Egyelőre azonban még várok az anyasággal, előtte szeretném felépíteni az életemet.”