Gordon Ramsay kisfia hihetetlenül édes – Fotók

fotó kisfia Gordon Ramsay
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gordon Ramsay kisfia elképesztően cuki, Instagram-oldalát máris több mint 100 ezer ember követi. 

Gordon Ramsay ötödik gyermeke áprilisban jött a világra, és szerencsére egyáltalán nem rejtegetik a nyilvánosság elől. Oscar máris elképesztően cuki, nem hiába követi több mint 100 ezer ember az Instagram-oldalát. Némelyik képen máris olyan, mint az apukája, de az biztos, hogy mindegyiken hihetetlenül aranyos.

Heather Locklearnek pszichiátriára kell vonulniahttp://www.life.hu/sztarok/20190817-heather-locklearnek-pszichiatriara-kell-vonulnia.htmlHeather Locklearnek a múltban elkövetett családon belüli erőszak miatt pszichiátriára kell vonulnia.TV + Sztárok--Átütő mellbimbót villantott a 23 éves színésznő, Dove Cameronhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-atuto-mellbimbot-villantott-a-23-eves-szineszno-dove-cameron.htmlDove Cameron énekes- és színésznő felforrósította a hangulatot Instagram-oldalán. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi szexi fehérneműben mutatta meg testét - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-palvin-barbi-szexi-fehernemuben-mutatta-meg-testet.htmlPalvin Barbi ismét egy szexi fotóval kápráztatta el követőit: nagyon dögös ebben a fehérneműben is. TV + SztárokOrigoCurtis elbúcsúzott kisfiától: néhány napig távol lesz tőle - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-curtis-elbucsuzott-kisfiatol-nehany-napig-tavol-lesz-tole.htmlCurtisnek néhány napra el kellett búcsúznia kisfiától: megható fotón osztotta meg a szomorú pillanatot. TV + SztárokOrigoAngelina Jolie és Brad Pitt elárulták, miért váltak el valójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-angelina-jolie-es-brad-pitt-elarultak-miert-valtak-el-valojaban.htmlNagy port kavart három évvel ezelőtt Angelina Jolie és Brad Pitt válása. A sajtóhírek csúnya perpatvarról számoltak be. A színészpár két tagja most árulta el, szerintük mi vezetett a váláshoz. TV + Sztárok--Gáspár Evelin egy buszmegállóban vetkőzött le: maga mesélte el a történetethttp://www.life.hu/sztarok/20190817-gaspar-evelin-egy-buszmegalloban-vetkozott-le-maga-meselte-el-a-tortenetet.htmlGáspár Evelin elmesélte, hogy az Ázsia Expressz forgatásán kénytelen volt nyilvános helyen, egy buszmegállóban átöltözni. Nagy felháborodást keltett ezzel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.