Elkészült Mága Jennifer és Burai Krisztián új videoklipje: az idei Budapest Dal győztes szerzeményéhez forgatták

győztes Mága Jennifer Budapest Dal 2019 Burai Krisztián videoklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lélekemelő videoklip készült az idei Budapest Dal győztes szerzeményéhez.

Mága Jennifer és Burai Krisztián közös száma felrobbantotta a színpadot a Thália Színházban, ahol április végén bemutatták az idei legjobb Budapest Dalokat. A páros szerzeménye csont nélkül zsebelte be az első díjat, és kétség sem fért hozzá, a remekmű klipért kiabál.

A duó most végre inspiráló videóval rukkolt elő, amely átütő erővel bír. A klipben Hajmási Éva paralimpikon egy napját kísérhetjük figyelemmel, a kerekesszékes Európa-bajnok női vívóval együtt izgulhatunk és örülhetünk.

Dokumentumfilmmel debütált az Obama házaspárhttp://www.life.hu/kult/20190822-dokumentumfilmmel-debutalt-az-obama-hazaspar.htmlOhiói munkásokat bemutató dokumentumfilmmel debütált szerdán Hollywoodban az Obama házaspár: a korábbi elnök és felesége tavaly létrehozott produkciós cégével vett részt a Netflix számára forgatott American Factory elkészítésében. KultGyászol Fenyő Miklós, így búcsúzik Fekete Gyulától, vagyis Szaxi Maxitólhttp://www.life.hu/kult/20190822-gyaszol-fenyo-miklos-igy-bucsuzik-fekete-gyulatol-vagyis-szaxi-maxitol.htmlA Hungária együttes szaxofonosa, Fekete Gyula halála zenésztársait is megrendítette. Mint azt korábban megírtuk, Dolly megható sorokkal búcsúzott tőle, Fenyő Miklós pedig emlékeivel gyászolja Szaxi Maxit. Kult--Programajánló: a legjobb nyár végi programokhttp://www.life.hu/kult/20190822-programajanlo-a-legjobb-nyar-vegi-programok.htmlNincs még programod a nyár utolsó napjaira? Összegyűjtöttünk néhányat. KultOrigoSzékhelyi József családja egy év után is küzd a halála miatti veszteséggelhttp://www.life.hu/kult/20190822-szekhelyi-jozsef-csaladja-egy-ev-utan-is-kuzd-a-halala-miatti-veszteseggel.htmlSzékhelyi József bár mindent megtett a gyógyulásáért, egy éve mégis legyőzte a rák. Családja a mai napig gyászolja a 71 éves korában elhunyt, Jászai Mari-díjas színészművészt. Kult--Elhunyt Fekete Gyula, vagy ahogy mindenki ismeri, Szaxi Maxihttp://www.life.hu/kult/20190822-elhunyt-fekete-gyula-vagy-ahogy-mindenki-ismeri-szaxi-maxi.htmlHosszú betegség után távozott az élők sorából a Hungária együttes szaxofonosa, Fekete Gyula, vagyis Szaxi Maxi. Kult--Elhunyt Patricia Louisianna Knop forgatókönyvíróhttp://www.life.hu/kult/20190818-elhunyt-patricia-louisianna-knop-forgatokonyviro.html78 évesen, hosszú betegség után elhunyt Patricia Louisianna Knop forgatókönyvíró. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.