Smaltig Dalma nélkül forog majd a Luxusfeleségek következő évada

Forrás: Instagram -
Smaltig Dalma Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig nem tudni, mikor folytatódik a Feleségek luxuskivitelben, de az már biztos, hogy Smaltig Dalma nem lesz benne. 

"Hallottam, hogy készül, de én biztos nem leszek benne a következő évadban, ez pont elég volt. Szerettem, de nem szeretném folytatni. Mostanában igyekszem a médiából visszavonulni. A két gyermekem nevelésére koncentrálok, illetve a saját üzletem fejlesztésére" – nyilatkozta a Borsnak Dalma.

Hivatalosan a csatorna nem erősítette meg, hogy hozzákezdtek már a következő évad gyártásához, egy korábbi nyilatkozatuk így szólt. "A Feleségek luxuskivitelben sztárjai kiemelten fontosak számunkra. Természetesen a továbbiakban is tervezünk velük, de jövőbeli produkcióinkról jelenleg nem árulhatunk el részleteket. Amennyiben lesz új információnk, mindenképpen jelezzük"

Forrás: Instagram

Lánybúcsún matrózkodott Bárdosi és Növényihttp://www.life.hu/sztarok/20190912-lanybucsun-matrozkodott-bardosi-sandor-es-novenyi-norbert.htmlA jómadarak ezúttal matrózként bizonyítottak, s mivel azt gondolták, hogy ebben a melóban nem érheti őket meglepetés, Növényi Norbert a kisfiát is magával vitte. Igencsak meglepődtek, amikor kiderült, egy lánybúcsúval hajóznak ki. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2.: Így engedik el magukat a Liu testvérekhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-azsia-expressz-2-igy-engedik-el-magukat-a-liu-testverek.htmlAz olimpiai bajnok Liu testvérek szigorú, kimért életüket ismerhették eddig a nézők, ám most az Ázsia Expresszel a mindennapi, hétköznapi életükbe is betekintést nyerhetünk. A Life.hu a Kandy tetején, egy medencében interjúzta a rövidpályás-gyorskorcsolyázás legprofibb versenyzőit, ahol többek közt a viselkedésükről esett szó. TV + SztárokOrigoExkluzív interjút ad a Tények Plusznak LL Juniorhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-exkluziv-interjut-ad-a-tenyek-plusznak-l-l-junior.htmlSzívszorító képsprokat láthatnak a Tények Plusz kedd esti nézői. L.L. Junior exkluzív interjúban mondja el, mi lesz nagyobb fiával Lacikával és hogy vannak most exével, Csillával. TV + SztárokOrigoÉletveszélyesen megfenyegették a Barátok közt-szereplő Volosinovszki Györgyöthttp://www.life.hu/sztarok/20190907-eletveszelyesen-megfenyegettek-a-baratok-koztszereplo-volosinovszki-gyorgyot.htmlNem Volosinovszki György az első, akit a nézők a karakterével azonosítanak. A Barátok közt sztárjának például a szerepe miatt a halálát kívánják... TV + SztárokOrigoLiu Shaoang: "Ezeket a napokat nehezen élem meg"http://www.life.hu/sztarok/20190907-liu-shaoang-ado-ezeket-a-napokat-nehezen-elem-meg-azsia-expressz.htmlA rövidpályás-gyorskorcsolyázó olimpiai bajnok Liu Shaoang Ádó testvérével érkezett az Ázsia Expressz realitybe. A Life.hu-nak elmondta, szerinte bátyjával miként változott a kapcsolata, valamint mik azok a legfontosabb dolgok, amik hiányoznak neki otthonról.TV + SztárokOrigoSötét napszemüveggel takarja arcát kisfia temetésén a gyászoló Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20190906-sotet-napszemuveggel-takarja-arcat-kisfia-temetesen-a-gyaszolo-hopp-csilla.htmlElkezdődött L. L. Junior és Hopp Csilla kisfiának, Dávidkának a temetése. A gyászoló szülők megtörve érkeztek, az édesanya zokogva, sötét napszemüveggel takarta arcát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.