Időjárás: komoly lehűlés jön jövő hét elején

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Ralf Hirschberger -
hideg időjárás előrejelzés ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jövő hét elején jön a hideg, beköszönt az igazi ősz.

Élvezzük ki a napos, nyugodt hétvégét, jövő hét elején ugyanis megérkezik a lehűlés és beköszönt az igazi ősz. A Köpönyeg előrejelzése szerint szombaton a többórás napsütés mellett átmeneti felhősödés várható, de zápor inkább csak északon fordul elő. Az északi szél megélénkül. Gyenge hidegfront érkezik. 21 és 26°C között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap derült időre, ragyogó napsütésre van kilátás. A hűvös reggel után délutánra 24 fok köré melegszik a levegő.

Hétfőn napközben fátyolfelhőzet zavarja a napsütést, csapadék nem alakul ki. 25-26 fok körüli kellemes meleg valószínű. A délnyugati, nyugati szél egyre inkább megélénkül.

A kép csak illusztráció Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Ralf Hirschberger

Kedden erősen megnövekszik a felhőzet, de csak elszórtan alakul ki záporeső. Az északnyugati szél többfelé megerősödik. Markáns hidegfront érkezik. 20-25 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szerdán sok napsütésre, friss időre van kilátás. Erős marad a légmozgás, néhol futó zápor is előfordul. Reggel mindössze 5-11 fok lehet, délután is csupán 14-18 fok várható.

Tehervonat gázolt el egy fiatal nőt Zuglóban: válságos állapotban vanhttp://www.life.hu/news/20190913-tehervonat-gazolt-el-egy-fiatal-not-zugloban-valsagos-allapotban-van.htmlTehervonat gázolt el csütörtökön egy nőt Zuglóban. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.NewsOrigoSzekszárdi gyerekgyilkosság: elkezdődött az ügy tárgyalásahttp://www.life.hu/news/20190913-szekszardi-gyerekgyilkossag-elkezdodott-az-ugy-targyalasa.htmlZárt előkészítő üléssel pénteken elkezdődött a hatéves unokahúgát megölő szekszárdi férfi ügyének tárgyalása a Szekszárdi Törvényszéken.NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoTíztagú drogbandát kapcsoltak le a rendőrökhttp://www.life.hu/news/20190913-tiztagu-drogbandat-kapcsoltak-le-a-rendorok.htmlTíz helyszínen egyszerre csapott le kedden százhatvannyolc rendőr egy tíztagú drogkereskedő bűnszervezetre. NewsOrigoEladta a gyermekeit egy kínai nő, hogy új mobiltelefont mehessen magánakhttp://www.life.hu/news/20190912-eladta-a-gyermekeit-egy-kinai-no-hogy-uj-mobiltelefont-mehessen-maganak.htmlEgy kínai nő eladta az újszülött ikreit, hogy kifizesse tartozásai és telefont vásároljon magának. NewsOrigoÖngyilkos lett a depressziósokat mentő lelkész, Jarrid Wilsonhttp://www.life.hu/news/20190912-ongyilkos-lett-a-depressziosokat-mento-lelkesz-jarrid-wilson.htmlA 30 éves amerikai lelkész, Jarrid Wilson eldobta magától az életét. Feleségével együtt évek óta próbáltak a depressziós embereken segíteni. NewsThinkstockFeljelentette szomszédait egy vegán nőhttp://www.life.hu/news/20190912-feljelentette-szomszedait-egy-vegan-no.htmlBeperelte egyik grillező szomszédját egy vegán nő, ugyanis megérezte a hús illatát. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.