Kökény Attilának egyelőre nem születik unokája: elment a baba

Forrás: Facebook/Kökény Attila hivatalos oldala -
baba Kökény Attila unoka vetélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kökény Attila hónapokkal ezelőtt boldogan újságolta, hogy hamarosan nagypapa lesz, de sajnos erre még várnie kell. 

Kökény Attila egyelőre nem lesz nagypapa. Az énekes hónapokkal ezelőtt boldogan tudatta, hogy a fiáé gyermeket várnak, de sajnos a baba nem maradt meg. Attila pedig komolyan készült a nagypapaságra, lemondott a dohányzásról, és alkoholt sem iszik.

Kökény Attila nagyon készült a nagypapaságra Forrás: Facebook/Kökény Attila hivatalos oldala

"Sajnos, a baba elment" - mondta a Blikknek, de többet erről nem akart beszélni.

harminc év után abbahagyjam a dohányzást.

Jessica Biel elképesztően szexi videót mutatott magáról: bikiniben láthatóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-jessica-biel-elkepesztoen-szexi-videot-mutatott-magarol-bikiniben-lathato.htmlJessica Biel szexi videót mutatott magáról: fürdőruhában mutat be. TV + SztárokOrigoSzandi gyönyörű lányával edzett - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-szandi-gyonyoru-lanyaval-edzett.htmlSzandi rendszeresen edz azért, hogy karbantartsa magát, most lányával együtt izzadtak. TV + Sztárok--Curtis az apaságról: "Sosem gondoltam volna, hogy szerelmes leszek egy férfiba"http://www.life.hu/sztarok/20190923-curtis-az-apasagrol-sosoem-gondoltam-volna-hogy-szerelmes-leszek-egy-ferfiba.htmlCurtis őszintén vallott arról, milyen érzéseket ébresztett benne az apaság. TV + SztárokOrigoVáratlan fordulat a Fiesta-botrányban: Csordás Tibi komoly lépésre szánta rá magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190923-fordulat-a-fiesta-botranyban-csordas-tibi-kezdemenyezte-a-vedjegy-torleset.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, a Fiesta körül évek óta pereskedés folyik, most azonban úgy fest, pont kerülhet a dolog végére. TV + SztárokOrigoEmilio nehéz gyermekkoráról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190923-emilio-nehez-gyermekkorarol-vallott.htmlEmilio élete a zene, de egy szerencsés találkozás kellett ahhoz, hogy ez így lehessen. Nehéz gyermekkoráról vallott könnyes szemmel. TV + SztárokOrigoHajdú Péter fotóival ismét visszaél valaki: szerinte egy beteg állat lehet az illetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190923-hajdu-peter-fotoival-ismet-visszael-valaki-szerinte-egy-beteg-allat-lehet-az-illeto.htmlHajdú Péter fotóival valamiért különösen sokszor élnek vissza. Ebben az esetben azonban már nem csak az ő, de a gyermekei képeit is felhasználta valaki.TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.