Gáspár Evelin megcsalás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin - ahogy mindenki - sokat tanult a csalódásokból, és már tudja, milyen férfit akar. Korábban voltak olyan kapcsolatai, amelyekben nem tisztelték őt eléggé. 

Gáspár Evelin a csalódásokért is hálás, hiszen sokat tanult, és így jött rá, milyen is az a kapcsolat, amilyet valójában szeretne. "Nekem most már férfi kell, nem egy fiú, akit tanítok. Legyen egzisztenciája, esze" - kezdte Evelin, aki elisemrte, korábban akkor is képes volt erőltetni egy kapcsolatot, ha tudta, nincs értelme. Ragaszkodott az illúzióhoz, de ma már nincs így.

Gáspár Evelin már tudja, kit szeretne maga mellé Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

Azt is elárulta, milyen volt egy rossz kapcsolata. "Lesz*rt, megcsalt, de még akkor is szerettem. Ma már nem így van! Tavaly októberben szakítottunk, azóta nem ismerkedtem. Nyáron összehozott a sors egy roma fiúval, de végül nem fordult komolyabbra az ismeretség" - árulta el a Hot! Magazinnak Evelin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.