Százmilliós befektetés - Dzsudzsák Balázs új vállalkozásba kezdett

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
befektetés orvosi diagnosztika Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legjobban kereső magyar futballista új vállalkozásba kezdett. A győri focistadion mellett nyílt meg az az orvosi diagnosztikai központ, amibe befektetett. 

Instagram-oldalán is reklámozta Dzsudzsák Balázs a legújabb vállalkozását. A magánrendelőben szakorvosok és modern diagnosztikai eszközök várják a betegeket, kellemes környezetben, várakozás nélkül, ezzel együtt pedig borsos áron készítenek MRI-, ultrahang- és röntgenfelvételeket - írja a Ripost. A lap információi szerint ez jelentős anyagi befektetést igényel, hiszen egy modern MRI-készülék ára körülbelül 100 és 300 millió forint közé tehető. Dzsudzsák jelenleg az arab emírségek, az Al-Ittihad Kalba csapatát erősíti, ahol tavalyi sajtóinformációk szerint évi 2,2 millió euróért (kb 735 millió forint) hosszabbított szerződést.

Dzsudzsák Balázs Forrás: MTI/Illyés Tibor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.