Hódi Pamela edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz 2 sztárja, Hódi Pamela egy szemléletes videó kísértében osztotta meg jó alakja titkát. 

"Október 9-én már 31 éves leszek! A testem már nem úgy reagál dolgokra, mint terhesség előtt, vagy akár huszonévesen! Éppen ezért próbálom a heti 3 edzést betartani + 1 Réka tornát! Nem mondanám, hogy nagyon hajlamos vagyok a hízásra, igazából, ha minden nap fehér kenyeret ennék, akkor is annyi kg lennék, mint most! Legalábbis szerintem. Nem figyelek 100%-osan az étkezésemre, gondolok itt moziban egy popcornra, vagy itthon egy jó rakott krumplira, vagy barátnőmnél egy jó tojásos nokedlire, vagy egy jó hideg colára egy fincsi ebéd után, de..." - kezdi posztját Pamela, aki a folyatatásban azt is elárulta, hogybár nem mond le minden finomságról, a testedzést nagyon fontosnak tartja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Október 9.-én már 31 éves leszek! A testem már nem úgy reagál dolgokra, mint terhesség előtt, vagy akár huszonévesen! Éppen ezért próbálom a heti 3 edzést betartani + 1 Réka tornát! Nem mondanám, hogy nagyon hajlamos vagyok a hízásra, igazából ha minden nap fehér kenyeret ennék, akkor is annyi kg lennék, mint most! Legalábbis szerintem ‍♀️Nem figyelek 100%san az étkezésemre, gondolok itt moziban egy popcornra, vagy itthon egy jó rakott krumplira, vagy barátnőmnél egy jó tojásos nokedlire, vagy egy jó hideg cola ra egy fincsi ebéd után, de valahogy Én azt érzem, hogy a jó kis kajcsiktól nem akarom megfosztani magam az év 365 napján Hisz nem készülök Én fitness versenyre Ettől függetlenül szeretem jó alapanyagokból elkészíteni itthon az ételt és amit csak lehet, azt diétásan megoldani! Nem vagyok nádszál vékony, vannak idomaim és az a legfontosabb, hogy a párom így szeret❤️ Megszoktam, hogy eljárok edzeni, teszek az egészségemért és a fittségemért, és már nem csak arra figyelek, hogy az arcom szép legyen a fotókon, milyen a szemöldököm vagy a fogaim vagy a sminkem! Ami a legfontosabb Tavaly Márciusban volt Clusterem utoljára, akkor mondta az orvos, hogy sportoljak, mert fontos és segítene! Idén nem jelentkezett a rohamszerű fejfájásom!☺️ Bízom benne, hogy így is marad Puszi @tibor.papp.fitness

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.