Jövőre szabadul a móri mészárlás miatt tévesen elítélt Kaiser Ede

Forrás: MTI/Soós Lajos -
szabadulás börtön Kaiser Ede móri mészárlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2002-ben történt móri mészárlás miatt tévesen elítélt Kaiser Ede jövőre szabadul a börtönből, ahol 16 éve raboskodik egyéb rablási ügyei miatt.

A 44 éves Kaiser Edének komoly tervei vannak szabadulását követően: lakhatása biztosított, munkája is lesz és addig még le szeretné tenni az érettségi írásbeli részét is. A Borsnak adott interjújával nem titkolt célja, hogy az emberek többé ne úgy tekintsenek rá, mint akinek köze volt a móri mészárláshoz.

Kaiser Ede szeretné lemosni magáról a "móri mészáros" jelzőt Forrás: MTI/Soós Lajos

„A barátaim építőipari vállalkozásában fogok dolgozni, de az első utam a szüleimhez vezet majd. A lakhatásom is megoldott, bár a régi lakásomba nem szívesen mennék vissza. Onnan vittek el a rendőrök" (...) „Tagja voltam korábban egy színházi csoportnak, akikkel jártunk diákokhoz. Drogprevenciós interaktív beszélgetéseket folytattunk. A jövőben is szeretnék a fiataloknak segíteni nyilvánosan a saját példámból okulva. Úgy érzem, ezt meg is kell tennem" – mesélte a Borsnak.

„Gondolkodtam a névváltoztatáson, sőt ajánlották is, de előbb-utóbb úgyis kiderülne, hogy ki vagyok. Átok és egyben áldás is nekem ez az ügy. Átok, hogy a móri bűncselekménnyel azonosítottak, de áldás, hogy sikerült tisztázni az igazságot."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.