Kőhalmi Zoltán Fábry Sándornak is írt poénokat

Forrás: Viasat3 -
poén Fábry Sándor Kőhalmi Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Karinthy-gyűrűs humorista bár építészmérnökként végzett, egész életében humoristának készült. Kezdetben gegmanként dolgozott és közismert személyiségeknek segített abban, hogy még humorosabbak legyenek.

Humoristának készült, ám végül építészmérnökként diplomázott Kőhalmi Zoltán, aki vérbeli pályatévesztőnek vallja magát. „Egy elvetélt építészmérnök vagyok, aki tíz évig járt egy öt éves egyetemre azért, hogy aztán egy percet ne dolgozzon a szakmájában. Úgy voltam vele, hogy ha már elkezdtem, akkor befejezem, de közben már mindenki tudta, – a tanáraim is – hogy nem leszek építész" – mondta a 95.8 Sláger FM-en a humorista, aki gyerekkora óta tudta, hogy a szórakoztatás lesz a valódi útja.

Mindig is humoristának képzeltem magam, de ez hülyén hangzik egy gyerektől, még az űrhajósnál is hülyébben hangzik ez a válasz,

Kőhalmi Zoltán Fábrynak is írt poénokat Forrás: Viasat3

Volt, hogy a pad alatt írtam a poénokat Fábrynak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.