Hangterápiával próbálta elűzni a stresszt Emilio felesége

Forrás: Spotlight Media -
Jellinek Tina Drága családom Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tina úgy gondolta a stressz elűzésének nem éppen egy sajátos formáját választja, hangtálak segítségével próbál ellazulni. Családja azonban nem hagyta békén a hangfürdő alatt sem. 

Sajátos módszerrel próbálta elűzni a stresszt Jellinek Tina, aki úgy döntött kipróbálja a hangtálak békét adó erejét. „Egy családanya élete eleve stresszes, hiszen sok mindent ők intézek a családban. Vezetni a háztartást, figyelni a gyerekekre, a férjemre, Mamára. Szeretem mindent percét, de néha azért én is elfáradok és szükségem lenne egy kis nyugalomra" – mondta a Sláger TV-n látható Drága családomban Tina, aki úgy döntött kipróbálja a hangterápiát.

Forrás: Spotlight Media

„Sokat hallottam már a hangtálak nyugtató hatásáról, a szomszédunknak köszönhetően most lehetőségem nyílt, hogy az otthonunkban ki is próbálhassam ezt a relaxációs módszert. A tálak hangja tényleg nyugtató, kicsit aggódtam is, hogy annyira lemegyek alfába, hogy elalszom a meditáció alatt" – mondta Tina, akinek erre nem volt lehetősége, hiszen családja nem sok nyugalmat hagyott neki, míg ő megpróbált kikapcsolni. „Amikor egy kicsit szeretnék magammal foglalkozni mindig kudarcba fullad a dolog. Most épp kis Tina keresett égen-földön, biztos, hogy akkor akar valamit, amikor egy kicsit lazítanék. Vagy épp Emilre jön rá az ötperc...nem tudom hol tudnék nyugalmat találni, de lehet fel is hagyok ennek a keresésével" – mondta Tina a 19:55-től látható Drága családomban, majd úgy döntött, meghagyja másnak a hangterápiát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.