Király Linda rengeteget fogyott: testi és lelki változásairól mesélt

Forrás: Király Linda - Instagram -
fogyás Király Linda életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda gyomorműtétje után rengeteget fogyott. Diétázik és edz is az énekesnő, még 10-15 kilótól szeretne megszabadulni.

Őszintén mesélt fogyásról, hízásról Király Linda, aki elárulta, nagyon jól érzi magát a bőrében, bár még 10-15 kilót le szeretne adni.

Király Linda Forrás: Király Linda - Instagram

"Megfogadtam, nemcsak a műtétet végeztetem el, hanem kőkeményen edzek is. Amíg fogyok, izmot is építek, heti ötször-hatszor kőkeményen edzek. De ez genetika is ám, jellemző rám a homokóra alak. De nemcsak a sport és a műtét eredménye ez, a tudatos táplálkozásé és gyógyszeres kezelés alatt állok még. Jól érzem magam már most is a bőrömben, de még 10-15 kilót szeretnék fogyni. A legfontosabb nem is a kilók száma, hanem az, hogy egészséges legyek. A fogyás lelki része is egy folyamat, valóban, ami sokszor hosszabb, mint maga a kilók leadása. Ezért a lelkemet is kezelem. Egyrészt hiszek benne, hogy minden betegség lelki eredetű is, másrészt tényleg igaz, hogy amikor elkezdtem fogyni, sokáig még a túlsúlyos Lindát láttam a tükörben. Meditációval edzem az elmém és a lelkem, segít lecsendesedni, befelé figyelni, megismerni magam" - mesélte a Borsnak adott interjújában Linda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.