Demcsák Zsuzsának egy hónapja kellett elbúcsúznia férjétől, de Krishan hamarosan visszatér, és már semmi nem választhatja el őket. 

Demcsák Zsuzsa Ázsiában esett szerelembe, és habár egy ceremóniát már tartottak kint, Magyarországon is szeretnék hivatalossá tenni a kapcsolatukat. Ehhez azonban sok mindent el kell intézniük, ezért egy időre elszakadtak egymástól. Krishan visszautazott Indiába, hogy beszerezhesse azokat a papírokat, amelyk szükségesek az itthoni esküvőhöz. Lassan egy hónapja van távol, de már nem sokáig. 

Demcsák Zsuzsa és párja hamarosan újra találkozhatnakForrás: TV2

"Zsuzsa nagyon izgatott, mert Krishan egy héten belül, de legkésőbb jövö hét végéig visszautér hozzá és a gyerekekhez és onnantól kezdve nincsen akadálya az esküvőnek sem. Úgy tudom, már megvannak a szükséges papírok, ezeket hozza is magával, így rövid időn belül meg is tartják majd a menyegzőt. Mivel Zsuzsa továbbra is tartja magát ahhoz, hogy kicsi, meghitt esküvőt szeretnének tartani Krishannal, így biztosan senki nem sértődik meg, ha nem kap meghívót" - mesélte a Ripostnak egy közeli ismerős.