Várkonyi Andinak Bochkor Gábor mellett másokat is el kellett engednie: őszinte vallomás

Várkonyi Andrea elengedés vallomás Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évvel ezelőtt döntött úgy Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor, hogy külön folytatják életüket. A csinos műsorvezetőnek nem csak egykori szerelméről kellett lemondania...

Várkonyi Andi a Hot! Magazinnak mesélt fájdalmas válásáról. Bár közös megegyezéssel váltak el egymástól és kislányukat, Nórit is békésen nevelik tovább, a szakítás mégis fájdalmas volt. Egy éve döntött úgy Gábor és Andi, hogy elköszönnek egymástól.

Várkonyi Andrea műsorvezető, riporter. 2016.10.20. Fotó: Adrián Zoltán - Origo

„Nem Gábor volt az egyetlen, akit elengedtem. Több embert kellett áttennem egy másik fiókba, amivel nincs is semmi baj. Változunk, a kapcsolataink is változnak, nem tehetünk mást, mint hogy ezt elfogadjuk.

Készen állok egy kapcsolatra, de nem sürgetem. Megfogadtam, hogy nem alkuszom meg. Miért érjem be középszerű érzelmekkel, amikor azok lehetnek elsöprőek is?

" - mesélte Andi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.