Álomból valóság: Majka a betegségének köszönheti saját fejlesztésű műsorát

betegség TV2 Majka Nyomd a gombot tesó!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este debütál a TV2-n Majka új műsora, a Nyomd a gombot tesó!. Az új gameshow a műsorvezető saját ötlete alapján készült, most pedig azt is elmesélte, mikor pattant ki a fejéből az ötlet.

Majka évek óta küzd inszomniával, vagyis a rapper-műsorvezető keveset és rosszul alszik. Bár az alvászavar rémes állapot, Majkának sikerült a javára fordítania, hiszen a legjobb ötletei rendre egy-egy álmatlan hajnalon törnek rá. -írja a Ripost.

Így történt ez 9 hónappal ezelőtt is, amikor félálomban forgolódva bevillant neki a Nyomd a gombot, tesó! alapötlete. Majka azonnal dolgozni kezdett a megvalósításon, amelynek eredményét ma este bárki megnézheti a TV2 képernyőjén.

Forrás: Majka / Instagram

„Ritkán pihenek, és akkor is rosszul. Az alvás sajnos nem az erősségem. Rengeteg módszert próbáltam már, de egyik sem jött be. Bár az is igaz, hogy talán ennek köszönhetem a legtöbb igazán jó ötletemet, vagy akár a legjobban sikerült rímeket...

Nálam az ötletelés időszaka általában a kora reggeli vagy inkább a hajnali órák, amikor még mindenki más alszik, és én is félálomban vagyok.

Az ágy mellett ott a telefon, és ilyenkor felmondom rá a gondolataimat, vagy éppen ha olyan erős az ötlet, mint mondjuk a Nyomd a gombot, tesó!, akkor felkelek, újra átgondolom, és már el is kezdem körülbelül kidolgozni. Attól a hajnaltól elkezdődött a kemény meló, és kellett kilenc hónap, hogy most itt tartsunk és forogjanak a kamerák"

– nyilatkozta Majka a műsor egyik forgatási szünetében.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Holnaaaaap❗️Nyomd a gombot tesó @nyomdagombottesotv2 #nyomdagombotteso #tv2

majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.