Vilmos és Harry herceg kerülik egymást: megromlott a testvérek kapcsolata

Forrás: Getty Images/PA/Wpa Pool -
testvér Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első világháború áldozatai előtt fejet hajtó, a Royal Albert Hallban rendezett ünnepi megemlékezésen meglepően távol ült egymástól Vilmos és Katalin, illetve Harry és Meghan. Úgy tűnik, a testvérek viszonya megromlott az utóbbi időben.

A megemlékezésen készült fotó a királyi családról újra beindította a pletykákat. Habár egyesek szerint az etikett kívánta meg ezt az ültetési rendet, mások szerint a testvérek megromlott viszonya is hozzájárult ahhoz, hogy egymástól ilyen távol foglaltak helyet.

A megemlékezés a Royal Albert Hallban Forrás: - WPA Pool/Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson

Korábban Harry herceg egyértelműen vallott arról, hogy jelenleg nem a legidillibb a kapcsolatuk Vilmossal, de ez valójában egyáltalán nem furcsa testvérek között: "Testvérek vagyunk, és mindig is testvérek leszünk. Jelenleg határozottan külön utakon járunk, de mindig ott leszek neki, ha szüksége van rám, és tudom, hogy ő is mindig ott lesz nekem... Jelenleg valóban nagyon keveset látjuk egymást, de nagyon szeretem őt. Az ilyen jellegű hírek nagy részét a semmiből kreálják... Ettől függetlenül, ahogy a legtöbb testvérnek, úgy nekünk is vannak jobb és rosszabb napjaink" - fogalmazott Harry.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.