Surströmminggel kedveskedett Bárdosi Sándor a kollégáinak – Óriási balhé lett belőle

Forrás: Boor Ádám -
Bárdosi Sándor surströmming
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárdosi Sándor a világ egyik leggyomorforgatóbb halkonzervével, a surströmminggel kedveskedett kollégáinak. Növényi kikergette a stúdióból Bárdosit, Pordán Petra és Abaházi Csaba rosszulléttel küszködtek az ajándék felbontását követően.

Mindig valami csínytevésen töri az eszét Bárdosi Sándor, aki a gasztronómiai tematikájú Sláger Reggelbe ezúttal egy kis meglepetéssel készült. A világ egyik leggyomorforgatóbb halkonzervét, a surströmminget vitte be a stúdióba, amit úgy tervezett ott ki is nyit és megkóstoltat kollégáival.

Növényi Norbert ezt azonnal megakadályozta. „Sanyinak elment az esze! Amikor rájöttem, hogy mit hozott, azonnal kiüldöztem a stúdióból. Kivittem Sanyit a parkolóba, egyrészt hogy kiszellőzzön a feje, másrészt ha akarja, nyissa ki ott ezt a borzalmas szagú konzervet. Sanyi iszonyatosan felháborodott emiatt, de nem érdekelt, majd felrobbantam, hogy ezt tényleg komolyan gondolta" – mondta Növényi Norbert, akinek kollégája végül felbontotta a konzervet a közeli parkolóban, amelytől minden kollégája kiborult.

„Zombi üzemmódban voltam az adás hátralevő részében. Kávét és parfümöt szagoltatok azóta is. Amikor a bázakerettyei nagypapámmal anno sétáltunk az erdőben és megcsapott minket a szennyvíz szaga még az is enyhe volt ahhoz képest, amit akkor éreztem, mikor a konzervet felnyitották. Ráadásul Norbi pulcsijára is fröccsent a konzervből, olyan rosszul voltam, végig hányingerrel küszködtem. Óriási köszönet Norbinak, hogy megakadályozta Sanyit, hogy ezt a konzervet a stúdióban nyissa ki. Ugyanakkor nagyon sajnáltam őt, a pulcsijának annyi lett, még bezacskózva is éreztük a konzerv borzalmas szagát" – árulta el Pordán Petra, akinek egyetlen kollégája sem bírta megkóstolni a svéd különlegességet.

Forrás: Boor Ádám

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.