Kék-zöldre verte betörőjét egy 82 éves testépítő nő az Egyesült Államokban

Forrás: Shutterstock -
idős asszony testépítő Egyesült Államok betörő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Védtelennek hitt idős asszony helyett egy 82 éves testépítő nővel találta szemben magát egy betörő az Egyesült Államokban, akit úgy elvert a ház lakója, hogy végül megváltás volt számára a rendőrök kiérkezése.

A WHAM nevű hírportál beszámolója szerint a New York állambeli Rochesterben élő Willie Murphy épp lefekvéshez készülődött múlt hét csütörtök este, amikor egy férfi becsengetett hozzá azt állítva, hogy mentőre van szüksége.

betörő rabló besurranó Tippek, hogy miként teheted biztonságosabbá otthonodat Forrás: Shutterstock

A nő felhívta a rendőrséget, de nem engedte be a férfit, aki azonban betörte az ajtót és bement a sötét lakásba.

"Rossz házat választott magának"

- jegyezte meg Murphy, aki először egy asztallal verte össze a hívatlan vendéget, majd sampont öntött az arcába és végül seprűvel is alaposan elagyabugyálta.
A betörő végül megkapta a kért mentőautót. Kórházba vitték, a kiérkező rendőrök pedig egy Murphyvel közös szelfit posztoltak a Twitterre, "kőkeménynek" nevezve az asszonyt.
Murphy szinte naponta lejár edzeni és elmondása szerint testsúlyának több mint kétszeresével, csaknem 100 kilogrammal képes felhúzást végezni. Emellett megy neki az egykezes húzódzkodás és fekvőtámasz is.
A díjnyertes testépítő reméli, hogy történetével minden korosztályt sikerül inspirálnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.