Egy férfi ürülékkel öntött le egyetemi hallgatókat

Toronto ürülék egyetem Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesebb, mint egy hét alatt három egyetemistát „támadott" meg egy ismeretlen férfi Torontóban úgy, hogy folyékony ürüléket öntött rájuk. A rendőrség egy fiatal férfit gyanúsít.

A torontosun.com arról ír, hogy a támadások pénteken kezdődtek, amikor egy fiatal férfi bement az egyik torontói egyetem könyvtárába, ahol egy nőt és egy fiatal férfit öntött le, a rendőrség szerint folyékony ürülékkel. A legutóbbi eset hétfő éjjel történt, amikor egy fiatal nőt a nyílt utcán, az egyik egyetemi campus közelében dobott meg egy fekáliával teli vödörrel. A hétfő éjjeli támadás során a rendőrség megtalálta az ürülékes vödröt.

Egy torontói kórház szakértője elmondta, hogy az embereknek nem kell tartaniuk attól, hogy a fekáliától bármilyen betegséget, fertőzést elkaphatnak.

Egy férfi ürülékkel öntött le egyetemi hallgatókat Forrás: Reddit, Toronto Police

A 23 éves férfit, Samuel Opokut, kedden este fogták el és tartóztatták le, öt rendbeli, fegyverrel elkövetett testi sértéssel vádolják. Azt egyelőre nem tudni, a férfi miért követte el a támadásokat, azt még a rendőrség vizsgálja.

Bár az áldozatok mind ázsiai származásúak voltak, a torontói rendőrség cáfolja azt a gyanút, hogy esetleg valamilyen rasszista indítéka lehetett az ügynek.

„Aki azt hiszi, hogy ez vicc lehet, nem az" – nyilatkozta a kanadai rendőrség a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.