Catch! - úgyis utolérlek! TV2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Ninja Warriorból ismert Bakos Bence a december 1-jén induló Catch – úgyis utolérlek! című vadonatúj műsor felvételén szenvedett balesetet. A nézők már az első részben láthatják a drámai képsorokat a TV2-n Bence küzdelméről, aki sérülése ellenére se adta fel a versenyt. 

"Nagy volt a nyomás rajtam. Teljesíteni akartam. Begőzöltem, futottam, és nem is cselezgettem, mert azt éreztem, hogy elkapom az ellenfelemet. A pálya szélén rohantam körbe-körbe, majd az egyik kilencven fokos kanyart nagyon rosszul vettem be, és a bal lábam teljesen maga alá fordult. Tíz másodperc volt a meccs végéig, azt még lefutottam. Bár lehet, hogy nem kellett volna. Az adrenalin tompította a sérülést, de miután leültem, pokolian fájt" - mesélte Bence a Ripostnak.

Bakos Bence sérülése - Catch - úgyis utolérlek! Forrás: TV2

„Kaptam jégsprét, és szorítókötést, majd bevittek a kórházba. Megröntgeneztek, begipszelték, amit egyébként néhány nappal később a barátaim leszedtek" - nevet. "Most már merevítőt sem kell hordanom, még kicsit sántikálok, de hamarosan újra visszatérek a sporthoz" - mondta a lapnak Bence, aki sérülése ellenére is imádott részt venni ebben a játékban, amit hamarosan a nézők is láthatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.