Ez a kínos dolog történt Stohl Lucával a színpadon

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
színpad Stohl Luca kínos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl Luca sok kínos dolgot tapasztalt már meg életében, de az egyik legrosszabb a színpadon esett meg vele. Elmesélte, mi törént. 

Aki gyakorta megfordul a színpadon, az bizony nem tudja elkerülni a kínos szituációkat, ráadásul abban is biztos lehet, hogy sokan látják kellemetlen perceit. Stohl Luca is átélt már nem egy ilyet, amit meg is osztott Szulák Andreával a Nyugi! Köztünk marad! című műsorban. Végzett táncművészként élete első darabjában történt az eset.

Kínos dolog történt Stohl Lucával a színpadon Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Kulka János játszotta Billy Flynnt. Az ő számában mi táncosnők ilyen óriás pink toll-legyezőkkel nyomultunk. (...) Tudod, amikor érzed előtte, hogy valami nem jó, de még azért csinálod. Olyan szinten sikerült a csönd közepébe beletüsszentenem, hogy azt éreztem, hogy összeszakad a Centrál Színház" - mesélte Luca.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.