Időjárás: ez várható szentestén

Forrás: Thinkstock -
karácsony szenteste időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
De hiába.

Pénteken a reggelre képződött köd feloszlása után többórás napsütés ígérkezik. A déli szél sokfelé lesz élénk, néhol erős. Reggel 4, délután 13 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szombaton fokozatosan beborul az ég, és egyre többfelé alakul ki eső, zápor. A délies légmozgás továbbra is erős lehet. 10 és 16 fok közötti enyhe idő valószínű.

Vasárnap újabb masszív csapadéktömb érkezik, sokfelé számíthatunk esőre. Délutántól ÉNy-ira fordul és egyre inkább megerősödik, majd viharossá fokozódik az ÉNy-i szél. 5 és 11 fok közé gyengül a felmelegedés.

Hiába reménykedünk a fehér karácsonyban Forrás: Thinkstock

Hétfőn a többfelé viharossá fokozódó szél hatására lassan csökken a felhőzet, de főleg keleten még kialakul eső, zápor. 5 és 10°C közötti értékeket mérhetünk.

Kedden, szenteste napján változóan felhős időre van kilátás, délutántól több felhővel. Zápor elsősorban délutántól fordulhat elő. Marad az 5 és 10 fok közötti maximum - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.