Fenyő Iván a "szexszel gyógyító" kuruzslónál hetekig vendégeskedett

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Fenyő Iván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy korábban megírtuk, tizenkilenc év, négy hónap börtönbüntetésre ítélték az Isten Jánosaként ismert brazil kuruzslót, Joao Teixeira de Fariát, aki többek között orális szex által ígért gyógyító energiát a hiszékeny pácienseinek. A Bors most arról ír, hogy a "csodadoktornál" Fenyő Iván színész is járt, aki egy videón hosszasan méltatta is a "gyógyítót". 

Fenyő Iván évekkel ezelőtt többek között arról mesélt, hogy amikor először hallott a férfiról, az számára felért egy virtuális meghívással. Érezte, hogy mennie kell hozzá, és ennek a késztetésnek még 2014-ben eleget is tett. Akkor két hetet töltött Brazíliában.

"Miután hazajöttem tőle, az első éjszaka azt éreztem, mintha valami húzná ki a szívemet, de a szívem húz vissza. Néhány hét múlva visszamentem, de már hat hétre (...) Más ember lettem, más kisugárzással, más stabilitással. Férfiasodtam" – mesélte akkoriban Fenyő Iván.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Legutóbb megint csak Brazíliában jártam, ahol sok ember fordul meg. Pár éve még a szupermodell Naomi Campbell-lel is meditáltunk együtt, de előttem olyan hírességek fordultak már meg ott, mint az amerikai tévés Oprah Winfrey, vagy az Oscar-díjas színésznő, Shirley MacLaine. De a híres és gazdag emberek mellett szegény brazilok is ugyanúgy elmennek, hiszen ott mindenki egyenlő és ugyanazt keresi: befelé figyel, elcsendesüléssel felkapcsolódik valami magasabb rendűhöz. Nem valami vásári szellemjárást kell elképzelni, meg buta varázslatokat és szélhámosságot, hanem olyan transzcendenciáról és az anyagias életfelfogást meghaladó dolgokról beszélünk, ami mindannyiunk lényege. Ezt nevezik isteninek, léleknek, önvalónak, tudatnak" - idézi a Borsa színész szavait.

Fenyő Iván néhány évvel ezelőtt a Life.hu-nak mesélt arról, miként egyezteti össze a spiritualitást és a színészmesterséget. A vele készült interjúnket ITT olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.